Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Пральна машина LG F0J6NDN0

Код товару: 230294
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: LG
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пральні машини Пральна машина LG F0J6NDN0

Пральна машина LG F0J6NN0 з фронтальним типом завантаження, встановленими програмами та зручним електронним керуванням стане вашою улюбленицею. Завдяки підтримці різних режимів роботи користувачі зможуть вибирати ті, які ідеально підходять для прання речей.

Ціна: 14706 грн
шт

Опис товару Пральна машина LG F0J6NDN0

Пральна машина LG F0J6NDN0 з фронтальним типом завантаження, встановленими програмами та зручним електронним керуванням стане вашою улюбленицею. Завдяки підтримці різних режимів роботи користувачі зможуть вибирати ті, які ідеально підходять для прання речей.

Огляд Пральна машина LG F0J6NDN0

Пральна машина LG з фронтальним типом завантаження, встановленими програмами та зручним електронним керуванням стане вашою улюбленицею. Завдяки підтримці різних режимів роботи користувачі зможуть вибирати ті, які ідеально підходять для прання речей.

Програмні можливості LG

Потрібно швидко випрати футболки, постільна білизна чи пуховик? Модифікація LG F0J6NN0W подолаєбудь-яким завданням. Для цього вона має різні режими прання: від швидкого 30-хвилинного до складного. Коли потрібне дбайливе прання делікатних виробів, скористайтесь ручною програмою. Пральна машина допоможе з видаленням важких плям, для цього також передбачена спеціальна опція.

Особливості моделі

Щоб отримати бездоганний результат, спеціалісти компанії розробили унікальну технологію 6 Motion. На відміну від звичайних пристроїв підтримує багато варіантів обертання барабана, налаштованих для різних матерій. Спробуйте кожен із шести запропонованих режимів — виберіть улюблений.

Одним із плюсів пральної машини бренду можна назвати двигун інверторного типу прямого приводу.Він дозволяє зберігати необхідну кількість оборотів і споживати набагато менше енергії, ніж інші варіації. Завдяки економному споживанню електрики ваші платіжки не будуть високими, адже пральна машина належить до класу A+++.

Огляд Пральна машина

Пральна машина LG з фронтальним типом завантаження, встановленими програмами та зручним електронним керуванням стане вашою улюбленицею. Завдяки підтримці різних режимів роботи користувачі зможуть вибирати ті, які ідеально підходять для прання речей.

Програмні можливості LG

Потрібно швидко випрати футболки, постільна білизна чи пуховик? Модифікація подолає будь-яке завдання. Для цьогоу неї є різні режими прання: від швидкого 30-хвилинного до складного. Коли потрібне дбайливе прання делікатних виробів, скористайтесь ручною програмою. Пральна машина допоможе з видаленням важких плям, для цього також передбачена спеціальна опція.

Особливості моделі

Щоб отримати бездоганний результат, спеціалісти компанії розробили унікальну технологію 6 Motion. На відміну від звичайних пристроїв, підтримує багато варіантів обертання барабана, налаштованих для різних матерій. Спробуйте кожен із шести запропонованих режимів — виберіть улюблений.

Одним із плюсів пральної машини бренду можна назвати двигун інверторного типу прямого приводу. Він дозволяє зберігатинеобхідну кількість оборотів та споживати набагато менше енергії порівняно з іншими варіаціями. Завдяки економному споживанню електрики ваші платіжки не будуть високими, адже пральна машина належить до класу A+++.

Пральна машина LG F0J6NDN0: корисні функції

  • Щоб експлуатація пристрою була максимально приємною, інженери компанії реалізували такі функції:
  • Дозавантаження — зупиніть програму, відкрийте дверцята та закиньте футболку, штани чи куртку, які забули покласти спочатку.
  • Захист від дітей — в процесі роботи дверцят агрегату заблоковано, що запобігає її відкриванню та дає додаткову безпеку.
  • Захист відперепадів напруги — пральна машина захищена від перепадів у широкому діапазоні, що запобігає її виходу з ладу.
  • Самодіагностика несправностей — опція, яка допомагає знайти можливі проблеми заздалегідь та уникнути поломок.
  • Відкладений старт дозволяє задати бажаний час початку прання.
  • Звуковий сигнал — повідомить про закінчення прання.
  • Налаштування та діагностика проблем через смартфон

Виробник пропонує змінювати параметри роботи пральної машини, не встаючи з дивана. Більше не потрібно знаходитись поруч із технікою, щоб змінити режим роботи або активувати додаткову функцію. Все це можливо завдяки технології Tag On та смартфону з підтримкоютехнології NFC. А під час встановлення програми LG SmartThinQ ви зможете використовувати ще більше різних режимів прання.

Використовуйте інноваційну функцію Smart Diagnosis, щоб отримувати сповіщення про проблеми в пральній машині на дисплеї гаджета. Для отримання даних до центру технічної підтримки потрібно кілька кліків. Тепер є можливість вчасно діагностувати проблему та уникнути несправностей.

Пральна машина LG F0J6NDN0 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Пральна машина LG F0J6NDN0 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пральні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пральні машини и купити Пральна машина LG F0J6NDN0 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Пральна машина LG F0J6NDN0

Тип установки вбудована
Управління автоматична пральна машина
Тип завантаження фронтальна
Колір білий
Максимальне завантаження, кг 6 кг
Швидкість віджимання, об / хв 1000
Габариты (ШxГxВ) 85х60х45
Клас прання А
Клас віджимання А+++
Рівень шуму 74 дБ
Програми ковдра; холодне прання; еко; видалення хутра; з парою; своя програма; виведення плям; темна тканина; нічна; сорочки; ручне прання; вовна; попередня; джинси; білизна; бавовна.
Функції акустичний сигнал завершення програми; індикація помилки; відкладення завершення прання; індикація ходу програми
Матеріал бака пластик
Додаткові можливості з парою, можливість дозавантаження білизни, діаметр люка більше 30 см, самоочищення барабана
Вага, кг 61 кг

* Технічні характеристики Пральна машина LG F0J6NDN0 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Пральна машина LG F0J6NDN0

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на LG F0J6NDN0

Код товару: 197238
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 348420
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 310644
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →