Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Акумуляторний пилосос LG A9 ESSENTIAL

Код товару: 337540
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: LG
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пилососи Акумуляторний пилосос LG A9 ESSENTIAL

LG A9ESSENTIAL полегшує прибирання вашого будинку. Перевага полягає у зручному прибиранні пилососом без кабелю, що дає вам свободу пересування. акумулятор забезпечує до 80 хвилин роботи при повній зарядці.

Ціна: 19866 грн
шт

Опис товару Акумуляторний пилосос LG A9 ESSENTIAL

 Дуже потужне всмоктування

Безщітковий інверторний двигун LG Smart P9 утворює в 16 разів швидший потік повітря (115 000 об/хв), ніж реактивний двигун літака Boeing 747. Він звертає 3D-турбовентилятор і вганяє сильний потік повітря в циклон, що створює надзвичайно потужне (140AW) в акумуляторному пилососі.
 
Без втрати потужності всмоктування
Циклонічна система Axial Turbo, розроблена завдяки більш ніж 10-річним дослідженням експертів з аеродинаміки, утворює потужні вихори в повітрі, яке всмоктується, і ефективніше відокремлює дрібний пил завдяки вбудованим 36 надтонким спіральним лопатям. Це допомагає підтримувати потужність всмоктуваннявакууму.
 
Фільтр HEPA
П'ятиступінчаста система фільтрації допомагає відфільтрувати до 99,9% частинок дрібного пилу розміром до 2,5 мкм. Більшість пилу, що всмоктується, відокремлюється на етапах 1-3 і залишається в контейнері для пилу, а невелика кількість пилу, що залишився включаючи дрібний пил, фільтрується на етапах 4-5.
 
Ергономічний дизайн для зручного прибирання
Завдяки оптимізованому центру тяжіння між двигуном та акумулятором навіть тривале використання пилососа не позначиться на втомі м'язів зап'ястя. А телескопічна труба дозволяє користувачам регулювати довжину відповідно до їхньої висоти для більш комфортного використання.

Акумуляторний пилосос LG A9 ESSENTIAL Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Акумуляторний пилосос LG A9 ESSENTIAL в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пилососи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пилососи и купити Акумуляторний пилосос LG A9 ESSENTIAL в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Акумуляторний пилосос LG A9 ESSENTIAL

Тип прибирання
Сухая
Система фільтрації
НЕРА13
Об'єм пилососного очищувача 0.44 л
Регулятор потужності На ручке
Турбо Да
Рівень шуму 82 дБ
Додаткові форсунки включені Для мебели
Щелевая
Вага
2.66 кг
Забарвлення Красный
Розміри 112 х 26 х 27 см

* Технічні характеристики Акумуляторний пилосос LG A9 ESSENTIAL можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Акумуляторний пилосос LG A9 ESSENTIAL

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Акумуляторний пилосос LG A9 ESSENTIAL

Код товару: 91958
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 271449
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 23503
На замовлення, 1-3 дні
Makita 440 20941 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →