Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

ТБ LG 75UN71006LC

Код товару: 206573
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: LG
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

LED-телевізори ТБ LG 75UN71006LC

ТБ LG UHD був створений, щоб підняти все, що ви дивитеся, на новий рівень. Фільми, спортивні програми, ігри – все відображається як 4K, живий колір і максимально деталізовано. Насолоджуйтеся реалістичною картинкою з роздільною здатністю вчетверо більше, ніж у Full HD.

Ціна: 60544 грн
шт

Опис товару ТБ LG 75UN71006LC

Підвищіть якість всього, що дивіться Процесор усуває відео-шум, створює живіші кольори і посилює контрастність. Картинки з низькою роздільною здатністю масштабуються і відтворюються заново, стаючи за якістю ближче до формату 4К. Ваш острівець зручності та комфорту Розумна функція LG ThinQ AI зробить ваше життя набагато зручнішим. Розпізнавання живого голосу дозволяє керувати екосистемою Home IoT. Дивіться фільми такими, якими їх створили Процесор автоматично відключає інтерполяцію кадрів, зміну різкості та шумозаглушення, зберігаючи оригінальне співвідношення сторін та кількість кадрів. Дивіться фільми та інший контент із збереженням творчого задуму та кінематографічного досвіду.Переглядайте відео в реалістичній високій роздільній здатності Телевізори LG UHD демонструють оптимальну якість HDR-зображення, підтримуючи основні формати HDR, у тому числі HDR 10 Pro та HLG Pro. Пориньте в мистецтво звуку Цілі ряди аудіоканалів забезпечують повне занурення в звук. Насолоджуйтесь тихими діалогами та незвичайними, складними звуками – начебто ви самі брали участь у фільмі. Нескінченний контент. Нескінченна радість Отримайте доступ до програми Apple TV та каналів LG. Виберіть із останніх фільмів, телешоу, документальних фільмів та спортивних трансляцій і знайдіть їх усіх в одному місці. Пориньте в гру Група HGiG дізнається характеристики роботи телевізора та якість картинки, а потім наводитьвідповідність графіку HDR, щоб отримати від цього формату максимум. Керуйте всім без затримок ТБ LG UHD дозволяють мати повний контроль над грою без «лагів». Живий колір під будь-яким кутом Дивіться ігри улюблених команд на екрані з реалістичними кольорами з будь-якого місця в кімнаті. Хорошій грі – гарний звук Створіть ефект «звук навколо», підключивши будь-які Bluetooth-динаміки до LG UHD. Пориньте в гру з головою, відчувши її живу атмосферу. Життя стане зручнішим з новою webOS Насолоджуйтесь новим контентом зі стрімінгових сервісів, у тому числі Netflix, YouTube та інших. А нещодавно додана функція голосового керування дозволяє контролювати побутову техніку. Створений для вашого будинку тавашого щасливого життя Тонка кромка та елегантні сучасні лінії телевізорів LG UHD додадуть додаткову естетику вашому інтер'єру, посиливши приємні враження від перегляду.

ТБ LG 75UN71006LC Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити ТБ LG 75UN71006LC в Одесі

Повернутися до основного батьківського розділу каталогу можна за посиланням - led телевизоры в одессе

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу LED-телевізори и купити ТБ LG 75UN71006LC в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару ТБ LG 75UN71006LC

Тип телевізора LED
Діагональ екрану 75"
Роздільна здатність зображення 3840x2160
Кількість USB -портів 2
Wi-Fi з Wi-Fi
Телевізійний тюнер 2 ТВ-тюнери (аналоговий + цифровий)
Роз'єми 3 x HDMI 2.0
2 х USB 2.0
CI слот
Оптичний вхід
Компонентний вхід
Композитний вхід (AV)
Антенний вхід
Антенний вхід (супутниковий)
LAN
Аудіосистема Вихідна потужність: 20 Вт
Система динаміків: 2.0
Звукова система: Технологія Ultra Surround
Розміри Розміри з підставкою
1693 х 1048 х 345 мм
Розміри без підставки
1693 х 978 х 88.8 мм
Вага, кг Вага з підставкою
35.4 кг
Вага без підставки
34.6 кг
Колір рамки Чорний
додаткова інформація Технологія LG ThinQ
Технологія AI Recommendation 10 режимів (Яскравий, Стандартний, Еко, Кіно, Спорт, Ігри, HDR Ефект, Technicolor Expert, (ISF) Експерт (Світла кімната), (ISF) Експерт (Темна кімната))
Режим готелю
Мовна підтримка / OSD Language: 37 мов
Smart TV Є
Вигнутий екран Ні

* Технічні характеристики ТБ LG 75UN71006LC можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - ТБ LG 75UN71006LC

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на LG 75UN71006LC

Код товару: 345232
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 213299
На замовлення, 1-3 дні
LG OLED65BX3LB 67811 грн
Код товару: 360588
На замовлення, 1-3 дні
LG OLED55C24LA 70950 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →