Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

ТБ LG 55UN81006LB

Код товару: 192762
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: LG
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

LED-телевізори ТБ LG 55UN81006LB

ТБ LG UHD був створений, щоб підняти все, що ви дивитеся, на новий рівень. Фільми, спортивні програми, ігри – все відображається як 4K, живий колір і максимально деталізовано. Насолоджуйтеся реалістичною картинкою з роздільною здатністю вчетверо більше, ніж у Full HD.

Ціна: 33497 грн
шт

Опис товару ТБ LG 55UN81006LB

Підвищіть якість всього, що дивіться Процесор усуває відео-шум, створює живіші кольори і посилює контрастність. Картинки з низькою роздільною здатністю масштабуються і відтворюються заново, стаючи за якістю ближче до формату 4К. Ваш острівець зручності та комфорту Розумна функція LG ThinQ AI зробить ваше життя набагато зручнішим. Розпізнавання живого голосу дозволяє керувати екосистемою Home IoT. Дивіться контент так, як задумав автор Процесор автоматично відключає згладжування рухів для підтримки ефекту реалістичності. Дивіться фільми і не тільки – зі збереженням творчого задуму та ефектами, як у кінотеатрі. Переглядайте відео в реалістичній високій роздільній здатності Телевізори LG UHDдемонструють оптимальну якість HDR-зображення, підтримуючи основні формати HDR, у тому числі HDR 10 Pro та HLG Pro. Пориньте в мистецтво звуку Цілі ряди аудіо-каналів забезпечують повне занурення в звук. Насолоджуйтесь тихими діалогами та незвичайними, складними звуками – начебто ви самі брали участь у фільмі. Нескінченний контент. Нескінченне задоволення Отримайте доступ до програми Apple TV та каналів LG. Виберіть із останніх фільмів, телешоу, документальних фільмів та спортивних трансляцій і знайдіть їх усіх в одному місці. Пориньте в гру Група HGiG дізнається про характеристики роботи телевізора і якість картинки, а потім приводить у відповідність графіку HDR, щоб отримати від цього формату максимум.Керуйте всім без затримок ТБ LG UHD дозволяють мати повний контроль над грою без «лагів». Живий колір під будь-яким кутом Дивіться ігри улюблених команд на екрані з реалістичними кольорами з будь-якого місця в кімнаті. Хорошій грі – гарний звук Створіть ефект «звук навколо», підключивши будь-які Bluetooth-динаміки до LG UHD. Пориньте в гру з головою, відчувши її живу атмосферу. Життя стане зручнішим з новою webOS Насолоджуйтесь новим контентом зі стрімінгових сервісів, у тому числі Netflix, YouTube, Disney+ та інших. А нещодавно додана функція голосового керування дозволяє контролювати побутову техніку. Створений для вашого будинку та вашого щасливого життя Тонка кромка та елегантнісучасні лінії телевізорів LG UHD додадуть додаткову естетику вашому інтер'єру, посиливши приємні враження від перегляду.

ТБ LG 55UN81006LB Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити ТБ LG 55UN81006LB в Одесі

Повернутися до основного батьківського розділу каталогу можна за посиланням - led телевизоры в одессе

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу LED-телевізори и купити ТБ LG 55UN81006LB в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару ТБ LG 55UN81006LB

Тип телевізора LED
Діагональ екрану 55"
Роздільна здатність зображення 3840x2160
Частота оновлення, Гц 60
Кількість USB -портів 2 х USB
Wi-Fi Немає даних
Телевізійний тюнер 2 ТВ-тюнери (аналоговий + цифровий)
Роз'єми 4 x HDMI 2.1
2 х USB
CI слот
Оптичний вхід
Компонентний вхід
Композитний вхід (AV)
Антенний вхід
Антенний вхід (супутниковий)
LAN
Аудіосистема Вихідна потужність: 20 Вт
Система динаміків: 2.0
Звукова система: Технологія Ultra Surround
Розміри Розміри з підставкою
1234 x 784 x 260 мм
Розміри без підставки
1234 x 717 x 84 мм
Вага, кг Вага з підставкою
17.1 кг
Вага без підставки
16.1 кг
Колір рамки Чорний
додаткова інформація Додатково
Вбудований браузер
Час відповіді
Технології покращення час відгуку в іграх (ALLM)
Smart TV WebOS
Вигнутий екран Ні

* Технічні характеристики ТБ LG 55UN81006LB можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - ТБ LG 55UN81006LB

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на LG 55UN81006LB

Код товару: 306829
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 242652
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 245073
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →