Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

ТБ LG 32LM6370PLA

Код товару: 232305
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: LG
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

LED-телевізори ТБ LG 32LM6370PLA

Діагональ екрану 32" Роздільна здатність 1920x1080 Smart-платформа WebOS Діапазони цифрового тюнера DVB-C DVB-S DVB-S2 DVB-T DVB-T2

Ціна: 17114 грн
шт

Опис товару ТБ LG 32LM6370PLA

 Новий рівень формату Full HD Зображення на екрані формату Full HD більш чіткі, з надзвичайно високою роздільною здатністю та яскравими кольорами. Динамічний підсилювач кольору Новий процесор обробки зображень автоматично коригує кольори, роблячи зображення більш насиченим та природним. Насолоджуйтесь красою природних кольорів природи на екрані телевізора. Cекрет приголомшливої ​​реалістичності зображень Чотири швидкі і точні процесори усувають шум, забезпечуючи більш динамічну кольору і контрастність. Картинки з низькою роздільною здатністю масштабуються і відновлюються, стаючи чіткішими та яскравішими. Режим активний HDR для неймовірної деталізації У режимі Активний HDR коженкадр оптимізується, деталізація посилюється, а кольори стають глибшими. Завдяки формату мульти-HDR, що включає HDR10 і HLG, у поєднанні з технологією динамічної покадрової корекції LG, ви можете насолоджуватися будь-яким відеоконтентом у чудовій якості HDR. Віртуальний об'ємний звук заповнює простір З вбудованими динаміками вашого телевізора ви відчуєте насичений, бездоганний, багатовимірний звук. Підсиліть свої відчуття від перегляду зі звуком, що доноситься з усіх боків. Звук, як у справжньому кінотеатрі Пориньте в атмосферу кінозалу у себе вдома з ще більш чистим та об'ємним звуком завдяки технології Dolby Audio у вашому телевізорі. Життя сповнене чудес з телевізором LG AIТехнологія LG ThinQ AI відкриває багато нових можливостей для голосового керування. Розпізнавання розмовної мови дозволяє підтримувати діалог із телевізором та отримувати індивідуальні рекомендації відповідно до ваших уподобань. Технології розумного будинку з webOS Смарт-телевізор LG на базі webOS дозволяє насолоджуватися переглядом улюблених фільмів на порталі Netflix, відеороликів на YouTube та багато іншого. Завдяки новому дизайну та розширеним можливостям, ваш телевізор став розумнішим, при цьому керувати ним стало простіше. Вибирайте, підключайте та насолоджуйтеся Підключивши USB-накопичувач або зовнішній жорсткий диск, ви можете відтворювати на телевізорі практично будь-який відеоконтент. Насолоджуйтесьперегляд своїх улюблених фільмів на великому екрані з більш високою роздільною здатністю. Простий і водночас вишуканий дизайн Тонка кромка та елегантний корпус телевізора гармонійно впишуться у ваш інтер'єр, посиливши приємні враження від перегляду.

ТБ LG 32LM6370PLA Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити ТБ LG 32LM6370PLA в Одесі

Повернутися до основного батьківського розділу каталогу можна за посиланням - led телевизоры в одессе

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу LED-телевізори и купити ТБ LG 32LM6370PLA в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару ТБ LG 32LM6370PLA

Тип телевізора LED
Діагональ екрану 32"
Роздільна здатність зображення 1920x1080
Кількість USB -портів 2
Wi-Fi з Wi-Fi
Телевізійний тюнер 2 ТВ-тюнери (аналоговий + цифровий)
Роз'єми 3 x HDMI 1.4
USB
CI слот
Оптичний вхід
Компонентний вхід
Композитний вхід (AV)
Антенний вхід
Антенний вхід (супутниковий)
LAN
Аудіосистема 2 x 10
Розміри Розміри з підставкою
736 х 464 х 180 мм
Розміри без підставки
736 х 437 х 82.9 мм
Вага, кг Вага з підставкою
4.7 кг
Вага без підставки
Вага: 4.65 кг
Колір рамки Чорний
Smart TV WebOS
Вигнутий екран Ні

* Технічні характеристики ТБ LG 32LM6370PLA можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - ТБ LG 32LM6370PLA

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на LG 32LM6370PLA

Код товару: 360618
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 349812
На замовлення, 1-3 дні
SATELIT 55U9200WS 17329 грн
Код товару: 158650
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →