Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Лупа Levenhuk Zeno Desk D19

Код товару: 240261
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Levenhuk
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Лупс Лупа Levenhuk Zeno Desk D19

Настільна лупа Levenhuk Zeno Desk D19 – оптичний прилад з біфокальною лінзою, світлодіодним підсвічуванням та кріпленням-прищіпкою. Таку лупу можна і поставити на стіл, і закріпити на дверцятах шафи або полиці. Варіативність розміщення та гнучкий штатив роблять лупу універсальним інструментом для годинникових майстрів, ювелірів, модельістів, рукоділниць та всіх, хто часто працює з дрібними деталями. Лупа залишає обидві руки вільними та дозволяє вирішувати безліч професійних завдань.

Ціна: 1591 грн
шт

Опис товару Лупа Levenhuk Zeno Desk D19

Настільна лупа Levenhuk Zeno Desk D19 – оптичний прилад з біфокальною лінзою, світлодіодним підсвічуванням та кріпленням-прищіпкою. Таку лупу можна і поставити на стіл, і закріпити на дверцятах шафи або полиці. Варіативність розміщення та гнучкий штатив роблять лупу універсальним інструментом для годинникових майстрів, ювелірів, модельістів, рукоділок та всіх, хто часто працює з дрібними деталями. Лупа залишає обидві руки вільними та дозволяє вирішувати безліч професійних завдань. Лінза лупи Levenhuk Zeno Desk D19 дозволяє вивчати область розміром до 120 мм на дворазовому збільшенні. На невеликій області діаметром 25 мм є більш потужне збільшення - в 6 крат. Вісім яскравих світлодіодів біля лінзи дозволяють розглядатиоб'єкти під збільшенням навіть у темряві. Підсвічування має регулювання яскравості та працює від електромережі. Закінчивши роботу з лупою, можна закрити лінзу відкидною захисною кришкою - вона не дозволить пилу накопичитися на поверхні. особливості: Лінза великого діаметру з кришкою Збільшення 2 і 6 разів Кріплення-прищіпка Підсвічування з восьми світлодіодів Живлення від мережі змінного струму Комплект поставки: Лупа Серветка для очищення оптики Шнур живлення з вилкою Інструкція з експлуатації та гарантійний талон

Лупа Levenhuk Zeno Desk D19 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Лупа Levenhuk Zeno Desk D19 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Лупс купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Лупс и купити Лупа Levenhuk Zeno Desk D19 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Лупа Levenhuk Zeno Desk D19

Частота збільшення
Діаметр 25мм
Матеріал Лінза оптичний пластик
Матеріал корпусу пластик
додаткові характеристики підсвічування: 8 світлодіодів SMD LED, регулювання яскравості

* Технічні характеристики Лупа Levenhuk Zeno Desk D19 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Лупа Levenhuk Zeno Desk D19

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Levenhuk Zeno Desk D19

Код товару: 240260
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 192816
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 273227
Немає в наявності

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →