Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бінокль Levenhuk Vegas ED 10x42

Код товару: 192805
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Levenhuk
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Бінокль Бінокль Levenhuk Vegas ED 10x42

Збільшення: 10 x
Тип збільшення: фіксоване
Діаметр об'єктива: 42 мм
Тип призм: Roof

Ціна: 15652 грн
шт

Опис товару Бінокль Levenhuk Vegas ED 10x42

 Спостерігайте за птахами та тваринами, досліджуйте природу та архітектуру, полюйте та рибальте разом з Levenhuk Vegas ED 10x42. Цей бінокль має оптику зі скла із наднизькою дисперсією, газове заповнення, а також термостійкий, удароміцний та водонепроникний корпус.

 
Оптична схема складається з компактних roof-призм, а також 4-елементних об'єктивів та окулярів. Оптика виконана з низькодисперсійного скла - це вирівнює кольори в одній фокальній площині, що мінімізує хроматичну аберацію, формуючи і чисте зображення з високою роздільною здатністю. Повне багатошарове покриття покриття зеленого кольору забезпечує яскраву і контрастну картинку з природними квітами івідтінками, навіть в умовах низького освітлення.
 
Корпус із міцного пластику витримує екстремальну температуру та захищає оптику від зовнішніх впливів. Кільця ущільнювачів захищають від попадання вологи і пилу в оптику, дозволяючи біноклю занурюватися у воду на глибину до 1.5 метра протягом 3 хвилин. Внутрішнє заповнення газоподібним азотом запобігає запотіванню та появі конденсату всередині бінокля при різких перепадах температури, що захищає оптику від плісняви. Бінокль не боїться сильного дощу, снігу та інших екстремальних умов.
 
Для зручності користування передбачено велике центральне колесо фокусування, триступінчасті поворотно-висувнінаглазники та регулювання міжзоркової відстані.

Бінокль Levenhuk Vegas ED 10x42 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бінокль Levenhuk Vegas ED 10x42 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Бінокль купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Бінокль и купити Бінокль Levenhuk Vegas ED 10x42 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бінокль Levenhuk Vegas ED 10x42

Тип Бінокль
Частота наближення 10 x
Особливості • ED – скло
• висувні наочники
• корекція діоптрій
• кріплення на штатив
Захист • водонепроникність
• газонаповнення
• ударостійкість
Тип дизайну Roof
Френдеринг Центральна
додаткові характеристики Межа фокусування від: 2.5 м
Поле зору на 1000м: 114 м
Кутове поле зору: 6.5°

* Технічні характеристики Бінокль Levenhuk Vegas ED 10x42 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бінокль Levenhuk Vegas ED 10x42

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Levenhuk Vegas ED 10x42

Код товару: 313651
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 324713
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 324705
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →