Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бінокль Levenhuk Travel 10x25

Код товару: 319063
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Levenhuk
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Бінокль Бінокль Levenhuk Travel 10x25

Призми Porro. Збільшення: 10 разів. Діаметр об'єктивів: 25 мм

Ціна: 1892 грн
шт

Опис товару Бінокль Levenhuk Travel 10x25

 Бінокль Levenhuk Travel 10x25 дає 10-кратне збільшення і радує око якісним яскравим зображенням. Прилад відмінно підійде туристам для спостережень у відпустці, нагоді на масових заходах, допоможе побачити більше з оглядового колеса. Компактний бінокль відрізняється невеликою вагою і має чохл для комфортного перенесення – а значить, зможе супроводжувати вас на будь-якій прогулянці. Розглядати можна не лише пейзажі на горизонті, але й об'єкти, що розташовані поблизу, – завдяки невеликій межі ближнього фокусу.

 
Оптика моделі Levenhuk Travel 10x25 зроблена зі скла BK-7 з повним багатошаровим просвітленням і поміщена в ергономічний корпус обтічної форми. Він виконаний із міцного ABS-пластику, відомого своєю стійкістю до пошкоджень, і не ковзає в руках за рахунок ребристої поверхні. По центру розташований фокусувальний барабан, який відповідає за налаштування різкості зображення. Також бінокль оснащений окулярним кільцем для корекції діоптр.

Бінокль Levenhuk Travel 10x25 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бінокль Levenhuk Travel 10x25 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Бінокль купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Бінокль и купити Бінокль Levenhuk Travel 10x25 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бінокль Levenhuk Travel 10x25

Тип Porro
Частота наближення 10 крат
Захист Вологозахищеність
Тип дизайну компактний
Френдеринг центральна

* Технічні характеристики Бінокль Levenhuk Travel 10x25 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бінокль Levenhuk Travel 10x25

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Levenhuk Travel 10x25

Код товару: 375163
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 375165
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 159450
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →