Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Фотоапарат Levenhuk T800 PLUS

Код товару: 224471
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Levenhuk
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Фотоапарати Фотоапарат Levenhuk T800 PLUS

За допомогою цифрової камери Levenhuk T800 PLUS ви зможете знімати різні астрономічні об'єкти: Місяць, планети і супутники Сонячної системи.

Ціна: 18533 грн
шт

Опис товару Фотоапарат Levenhuk T800 PLUS

  Камера вміє робити фотографії, записувати відео, передавати зображення з телескопа на екран комп'ютера в реальному часі. Всі необхідні аксесуари та програмне забезпечення входять до комплекту постачання. Максимальна роздільна здатність камери становить 3264x2448 пікселів. Гранична кадрова частота відео – 27 кадрів на секунду, є 3 попередньо встановлені режими запису. Камера робить яскраві та чіткі фотографії, знімає плавне та детальне відео. Цифрова камера Levenhuk T800 PLUS підійде до телескопа будь-якого бренду та системи. Вона комплектується адаптером для фокусера 1,25”. Камера підключається до комп'ютера та живиться через штатний кабель USB. Камера сумісна з Mac OS, Linux, Windows, для підключення потрібен портUSB 2.0. Якщо програма не запускається на вашому комп'ютері, зверніться до нас, вказавши операційну систему та її версію (для Linux: платформу та версію ядра). Мовні пакети програми Levenhuk: Windows: російська, англійська, німецька, французька, польська, китайська, турецька Linux: англійська Mac: англійська Комплект поставки: Цифрова камера Levenhuk для телескопа Адаптер-перехідник (31,75 мм/1,25'') USB -кабель для підключення та живлення камери компакт-диск з драйверами та програма обробки зображень Інструкція з експлуатації та гарантійний талон

Фотоапарат Levenhuk T800 PLUS Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Фотоапарат Levenhuk T800 PLUS в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Фотоапарати купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Фотоапарати и купити Фотоапарат Levenhuk T800 PLUS в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Фотоапарат Levenhuk T800 PLUS

Тип фотоапарата Камера-телескоп
Розмір матриці Розмір пікселя становить 1,67×1,67 мкм
Тип матриці CMOS
Чутливість 1/ 2,5ьь
Швидкість зйомки дозволяє робити фото у максимальній роздільній здатності з частотою 1,9 кадрів в секунду.
Додаткові можливості USB-кабель для підключення та живлення камери

* Технічні характеристики Фотоапарат Levenhuk T800 PLUS можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Фотоапарат Levenhuk T800 PLUS

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Levenhuk T800 PLUS

Код товару: 313689
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 313743
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 129644
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →