Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бінокль Levenhuk Nelson 8x30

Код товару: 154150
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Levenhuk
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Бінокль Бінокль Levenhuk Nelson 8x30

Збільшення, крат: 8
Тип призми: Porro
Окуляри: 2 елементи в 1 групі
Об'єктиви: 4 елементи у 3 групах
Матеріал оптики: BaK-4
Покриття лінз: повне багатошарове
Діаметр об'єктива (апертура), мм: 30
Діаметр вихідної зіниці, мм: 3,75
Винос вихідної зіниці, мм: 18

Ціна: 7695 грн
шт

Опис товару Бінокль Levenhuk Nelson 8x30

Levenhuk Nelson 8x30 – морський бінокль для спостережень на воді та з берега. Його можна порекомендувати рибалкам, власникам яхт, човнів та катерів, спортсменам-водникам. Збільшення 8x дозволяє детально розглянути віддалені об'єкти, а широке поле зору зручне вивчення великих просторів, наприклад спостереження за лінією горизонту.

У моделі є вбудований компас і далекомір. Компас показує напрямок на об'єкт, виражений у градусах кута. Ціна поділу шкали – 1°. Північ знаходиться на позначці 360 °, південь - 180 °, схід - 90 ° і захід - 270 °. Світлодіодне підсвічування компаса живиться від 2 батарейок LR44. Дальномір дозволяє розрахувати висоту об'єкта спостереження або дистанцію до нього поспеціальній формулі. Для розрахунків потрібно знати один із параметрів – він підставляється у формулу поряд із показаннями далекоміра.
Непотоплюваний морський бінокль Levenhuk Nelson 8x30 побудований на призмах Porro. Матеріал оптики – якісне скло BaK-4. Завдяки повному багатошаровому просвітленню лінз бінокль будує яскраве деталізоване зображення з чіткими контурами предметів.
Матеріал корпусу – міцний пластик. Він покритий гумою для захисту від несильних випадкових ударів та покращення захоплення. Азотне заповнення корпусу перешкоджає випаданню оптики конденсату. Levenhuk Nelson 8x30 відрізняється непотоплюваним корпусом – при падінні у воду бінокль не піде на глибину, а оптика непостраждає. Доповніть свій бінокль яскравим плаваючим ременем Levenhuk FS10 – він зробить оптичний прилад ще більш помітним на воді.
Цей бінокль можна швидко налаштувати для зручності спостережень: провести діоптрійну корекцію окулярів і налаштувати потрібну відстань між зірочкою. Складні наочники окулярів дозволяють дивитися в бінокль у сонячних, захисних чи коригувальних окулярах. Особливість морських біноклів – індивідуальне фокусування оптичних труб, механізм центрального фокусування немає. На корпусі є гніздо з різьбленням для встановлення бінокля на штатив.

Бінокль Levenhuk Nelson 8x30 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бінокль Levenhuk Nelson 8x30 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Бінокль купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Бінокль и купити Бінокль Levenhuk Nelson 8x30 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бінокль Levenhuk Nelson 8x30

Тип бінокль
Частота наближення 8
Особливості Сутінковий фактор
15,49
Відносна яскравість
14
Роздільна здатність, кут. секунд
6,5
Реальний кут зору, °
8
Поле зору видалення 1000 м, м
139
Мінімальна дистанція фокусування, м
3
Можливість діоптрійної корекції, D
±5
Міжзоркова відстань, мм
56–76
Захист водо- та вологозахищеність
Тип дизайну Porro
додаткові характеристики Вага в упаковці: 0,95 кг.
Розмір упаковки (ДхШхВ): 20×17×9 см

* Технічні характеристики Бінокль Levenhuk Nelson 8x30 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бінокль Levenhuk Nelson 8x30

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Levenhuk Nelson 8x30

Код товару: 227363
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 231210
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 231211
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (18)

Дивитись всі топові товари →