Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бінокль Levenhuk Karma PRO 8x25

Код товару: 232241
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Levenhuk
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Бінокль Бінокль Levenhuk Karma PRO 8x25

Для вас важлива висока якість оптики і в той же час ви цінуєте легкість та мобільність? Тоді бінокль Levenhuk Karma PRO 8x25 створений для вас! Поліпшена оптика дозволяє отримати ідеально чисту та чітку картинку, а міцний корпус здатний витримати навіть екстремальні умови. Це всепогодна модель – бінокль не боїться туману, дощу та снігопаду. Завдяки невеликій вазі та компактним розмірам Levenhuk Karma PRO 8x25 зручно брати із собою, куди б ви не вирушили! У конструкції бінокля використано компактні roof-призми (призми «з дахом»), так що прилад вийшов дуже невеликим. Окуляри складаються з чотирьох оптичних елементів у трьох групах, на лінзи нанесено повне багатошарове покриття, що просвітлює. Поліпшена оптика формує яскраве, чітке та різке зображення у живих, природних кольорах. Щоб оптика не запітніла, корпус приладу наповнений азотом. Користуватися біноклем дуже зручно. Завдяки щільному гумовому покриттю прилад приємно лягає до рук. Для підстроювання бінокля під індивідуальні особливості користувача достатньо відрегулювати міжзоряну відстань і, якщо потрібно, відкоригувати діоптрію. За допомогою поворотно-висувних наочників зручно змінювати положення бінокля щодо очей. Наглазники мають плавний хід та надійно фіксуються у вибраному положенні. Корпус бінокля повністю водонепроникний.

Ціна: 5805 грн
шт

Опис товару Бінокль Levenhuk Karma PRO 8x25

 Для вас важлива висока якість оптики і водночас ви цінуєте легкість та мобільність? Тоді бінокль Levenhuk Karma PRO 8x25 створений для вас! Покращена оптика дозволяє отримати ідеально чисту та чітку картинку, а міцний корпус здатний витримати навіть екстремальні умови. Це всепогодна модель – бінокль не боїться туману, дощу та снігопаду. Завдяки невеликій вазі та компактним розмірам Levenhuk Karma PRO 8x25 зручно брати із собою, куди б ви не вирушили! У конструкції бінокля використано компактні roof-призми (призми «з дахом»), так що прилад вийшов дуже невеликим. Окуляри складаються із чотирьох оптичних елементів у трьох групах, на лінзи нанесено повне багатошарове просвітлюючепокриття. Поліпшена оптика формує яскраве, чітке та різке зображення у живих, природних кольорах. Щоб оптика не запітніла, корпус приладу наповнений азотом. Користуватися біноклем дуже зручно. Завдяки щільному гумовому покриттю прилад приємно лягає до рук. Для підстроювання бінокля під індивідуальні особливості користувача достатньо відрегулювати міжзоряну відстань і, якщо потрібно, відкоригувати діоптрію. За допомогою поворотно-висувних наочників зручно змінювати положення бінокля щодо очей. Наглазники мають плавний хід та надійно фіксуються у вибраному положенні. Корпус бінокля повністю водонепроникний.

Бінокль Levenhuk Karma PRO 8x25 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бінокль Levenhuk Karma PRO 8x25 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Бінокль купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Бінокль и купити Бінокль Levenhuk Karma PRO 8x25 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бінокль Levenhuk Karma PRO 8x25

Тип roof
Частота наближення 8кс
Особливості повне багатошарове
алюмінієве та срібне без фазової корекції
Захист Водозахищеність
Френдеринг 8кс
додаткові характеристики Діаметр об'єктива (апертура), мм

25
Діаметр вихідної зіниці, мм

3,1
Винос вихідної зіниці, мм

14
Сутінковий фактор

14,14
Відносна яскравість

9,76
Роздільна здатність, кут. секунд

5,6
Реальний кут зору, °

7
Поле зору видалення 1000 м, м

126
Мінімальна дистанція фокусування, м

2
Можливість діоптрійної корекції, D

±3
Міжзоркова відстань, мм

56–74
Спосіб фокусування

центральна
Наочники окулярів

поворотно-висувні

* Технічні характеристики Бінокль Levenhuk Karma PRO 8x25 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бінокль Levenhuk Karma PRO 8x25

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Levenhuk Karma PRO 8x25

Код товару: 318511
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 339843
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 339849
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →