Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бінокль Levenhuk Ermenrich NS200

Код товару: 331989
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Levenhuk
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Бінокль Бінокль Levenhuk Ermenrich NS200

Вага в упаковці: 0,7 кг.
Розмір упаковки (ДхШхВ): 23,7 22 7,9 см.

Ціна: 7695 грн
шт

Опис товару Бінокль Levenhuk Ermenrich NS200

 Цифровий бінокль нічного бачення Ermenrich NS200 пропонує дальність виявлення 300 метрів у повній темряві. Пристрій оснащений реєстратором для фото- та відеозйомки та інфрачервоним підсвічуванням, що покращує видимість в умовах низького освітлення або вночі. Завдяки антивідблиску технології прилад можна використовувати як стандартний бінокулярний телескоп навіть вдень. Це відмінний вибір для нічного полювання, польових досліджень та охорони табору. Дальність спостереження - 300 метрів у повній темряві. У повній темряві добре видно місцевість на відстані до 300 метрів. Вбудоване інфрачервоне підсвічування з 7 рівнями яскравості збільшує продуктивність бінокля нічного бачення. Пристрій легко адаптується доумовам довкілля практично без висвітлення. Вбудований рекордер для фото та відео. Крім того, що ці біноклі нічного бачення є ідеальним рішенням для спостереження за природою та дикою природою, вони чудово підходять для фото- та відеозйомки з чудовою якістю зображення. Максимальна роздільна здатність для фотографій – 4032×2520 пікселів, а для відео – 1920×1080 пікселів (Full HD) при 30 кадрах в секунду. Частота кадрів 30 кадрів на секунду дозволяє плавніше сприймати запис. Довготривала робота без необхідності заміни батарей Ергономічний дизайн інструменту забезпечує більший комфорт і практичність при тривалому спостереженні. Кнопки керування знаходяться прямо під пальцями.Бінокулярний бінокль простий у експлуатації навіть із мінімальними зусиллями. Пристрій живиться від стандартних лужних батарейок на одному заряді, якого вистачає від 5,5 до 18 годин безперервної роботи. Загальний час роботи пристрою залежить від потужності інфрачервоного освітлення. Для економії заряду батареї пристрій оснащено функцією автоматичного вимкнення екрана та вимкнення живлення. Інтерфейс доступний кількома мовами. Ключова особливість: Збільшення: 1-5x, цифрове ІЧ-підсвічування з регульованою яскравістю Дальність виявлення у повній темряві: 300 метрів Функції запису фото та відео у форматі Full HD Можливість установки на штатив Комплектація: Прилад нічного бачення Посібник користувача тагарантійний талон

Бінокль Levenhuk Ermenrich NS200 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бінокль Levenhuk Ermenrich NS200 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Бінокль купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Бінокль и купити Бінокль Levenhuk Ermenrich NS200 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бінокль Levenhuk Ermenrich NS200

Тип Бинокль
Частота наближення 5 х
Особливості Дневные и ночные наблюдения обоими глазами, дистанция – до 300 метров
Цифровое увеличение в пределах 5 крат, регулируемая ИК-подсветка
Видеорекордер, возможность установки на штатив для наблюдений и съемки
Автоотключение для экономии заряда батареек
Захист от −20 до +60 (использование);
от −30 до +70 (хранение)
Френдеринг Переменная
додаткові характеристики Относительное отверстие f/1,2
Угловое поле зрения 10
Дальность обнаружения, м 250–300 (в полной темноте), 3~∞ (в сумерках)

* Технічні характеристики Бінокль Levenhuk Ermenrich NS200 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бінокль Levenhuk Ermenrich NS200

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Levenhuk Ermenrich NS200

Код товару: 227363
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 231210
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 231211
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (18)

Дивитись всі топові товари →