Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Підзорна труба Levenhuk Blaze BASE 70

Код товару: 157251
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Levenhuk
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Труби та візуальні труби Підзорна труба Levenhuk Blaze BASE 70

Кратність збільшення (x): 25 - 75; Оптична система: лінзова; Поле зору з відривом 1 км (м): 33 – 16; Кутове поле зору (°): 19 - 091; мін. дистанція фокусування (м): 12; Діаметр об'єктива (мм): 70; Діаметр вихідної зіниці (мм): 2.8 – 0.93; Винос вихідної зіниці (мм): 16 – 14

Ціна: 5160 грн
шт

Опис товару Підзорна труба Levenhuk Blaze BASE 70

Зорова труба Levenhuk Blaze BASE 70 - «старша» модель серії, а значить, найсильніша і найсильніша. Діаметр об'єктива становить 70 см, а максимальне збільшення сягає 75 разів. За допомогою Levenhuk Blaze BASE 70 ви зможете детально вивчати будь-які віддалені об'єкти – птахів, тварин, архітектуру будівель, техніку, що рухається, природні ландшафти. У комплект поставки вже включений невеликий настільний штатив, який стане в нагоді для тривалих стаціонарних спостережень.



В основі оптичної схеми лежить скляні лінзи. Зовнішні оптичні елементи повністю просвітлені та дарують зображенню високу чіткість та ясність. Навіть за похмурої погоди ви зможете чітко розрізняти всі деталі, а сутінки нестануть на заваді вашим спостереженням. Окуляр зорової труби встановлений похило, що зручно для вивчення навколозенітної області. Тому Levenhuk Blaze BASE 70 – чудовий вибір для спостережень за польотом птахів.



Від зовнішніх дій оптика захищена міцним пластиковим корпусом. Він добре гасить удари і не боїться падіння з невеликої висоти. Для перевезення зорової труби використовується спеціальний чохол. Він входить у комплект постачання. Levenhuk Blaze BASE 70 можна використовувати для фотографування - конструкцією передбачена можливість встановлення фотоадаптера.

Підзорна труба Levenhuk Blaze BASE 70 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Підзорна труба Levenhuk Blaze BASE 70 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Труби та візуальні труби купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Труби та візуальні труби и купити Підзорна труба Levenhuk Blaze BASE 70 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Підзорна труба Levenhuk Blaze BASE 70

Частота наближення (x): 25 – 75
Діаметр об'єктива 70 мм
Тип призми Porro
Призми BK7
додаткові характеристики Фокусування
гвинтом на корпусі / маховиком на корпусі /
Змінний окуляр

Розташування окуляра
під 45 °
Тип просвітлення
багатошарове

* Технічні характеристики Підзорна труба Levenhuk Blaze BASE 70 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Підзорна труба Levenhuk Blaze BASE 70

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Levenhuk Blaze BASE 70

Код товару: 320958
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 224467
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 224468
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →