Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Компас Levenhuk Army AC10

Код товару: 158495
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Levenhuk
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Компас Компас Levenhuk Army AC10

Levenhuk Army AC10 – це армійський компас для вимогливих користувачів. Його можна використовувати для спортивного орієнтування під час полювання або походу для вирішення тактичних завдань на місцевості. Компас чудово підходить для роботи з картами, а також може використовуватися для прокладання маршруту по видимим орієнтирам.

Ціна: 602 грн
шт

Опис товару Компас Levenhuk Army AC10

Армійський компас Levenhuk Army AC10 – це професійний прилад для орієнтування на місцевості. З його допомогою можна точно витримувати напрямок руху в лісі, прокладати маршрут по карті, оцінювати відстань між віддаленими об'єктами. Levenhuk Army AC10 – це чудовий вибір для професійного спортсмена, мисливця, рибалки, геодезиста, співробітника спецслужб, військового чи любителя походів. Компас відмінно підходить для використання на суші та воді.

Хоча компас складає конструкцію, в кришці є велике прозоре вікно. Завдяки цьому користуватися ним можна і у відкритому, і закритому стані. Циферблат поміщений у спеціальну рідину, тому магнітна стрілка швидко заспокоюється.вказує напрямок. Визначати азимут можна у градусах. Для спрощення вирівнювання компаса по горизонталі в нього вбудований бульбашковий рівень.

Візир дозволяє прицільно наводитися на віддалені об'єкти та зчитувати азимут за ними. Точну цифру можна побачити через окрему лінзу у корпусі. У прицільному вікні є кутомірна шкала для визначення відстані між об'єктами. Для роботи з картами у компасі є дві лінійки: одна в сантиметрах, інша – у дюймах. На задній кришці компаса розташована таблиця формул.

Компас Levenhuk Army AC10 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Компас Levenhuk Army AC10 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Компас купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Компас и купити Компас Levenhuk Army AC10 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Компас Levenhuk Army AC10

Тип рідинний
Підсвічування Ні
Наявність кришки Є
Матеріал корпусу метал, пластик
Вага Вага в упаковці: 0.22 кг

* Технічні характеристики Компас Levenhuk Army AC10 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Компас Levenhuk Army AC10

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Levenhuk Army AC10

Код товару: 325741
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 330383
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 324592
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →