Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бездротові навушники Lenovo XT95 Pro light white

Код товару: 346736
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Lenovo
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Бездротові навушники Lenovo XT95 Pro light white

Нічим не обмежена свобода рухів і нічим не спотворений звук подарують користувачам повністю бездротові навушники Lenovo XT95 Pro light white. Бездротова конструкція і маленька вага зовсім не обмежують рухи, гаджет не заважає під час експлуатації, при цьому надійно кріпиться у вушному каналі.

Ціна: 1032 грн
шт

Опис товару Бездротові навушники Lenovo XT95 Pro light white

 Корпус та загальний дизайн

Навушники просто носити модель без кріплення. Вкладиші комфортно «сідають» у вушному каналі, забезпечуючи хорошу звукоізоляцію.
 
Білий колір виробу привертає увагу оточуючих та відтіняє сучасний образ власника.
 
Якщо плануєте багато часу проводити на вулиці, наприклад, гуляєте з вихованцем, візьміть до уваги, що це ТВС-навушники без вологозахисту, але в разі потреби здатні витримати невеликі краплі води.
 
Технічні параметри ТВС навушників Lenovo XT95 Pro light white
Для чистого та насиченого звучання TWS-навушники обладнані якісними динаміками. TWS-навушники з шумопоглинанням, динамічні,акустичне оформлення напіввідкритого типу, а також інші характеристики точно підібрані, щоб ви могли насолоджуватися чистим звучанням та відсутністю зовнішніх шумів.
 
Налаштувати рівень гучності, переключити трек або відповісти на дзвінок по телефону дозволяє керувати гарнітурою.
 
Робота акумулятора та заряджання
Щоправда, невеликі розміри гарнітури Lenovo XT95 Pro light white мають і зворотний бік - незначну ємність АКБ 30mAh. Тим не менш, це не проблема з урахуванням зарядного кейсу зі звичайною зарядкою. Він дозволить оперативно відновити заряд, крім того, більша 300 mAh ємність акумулятора самого кейсу на тривалий період забезпечить ваші девайси енергією. Така АКБзабезпечить кілька повних зарядів навушникам без зовнішніх джерел живлення. Після того як витратите весь запас, потрібно буде зарядити кейс через стандартний інтерфейс Type-C.
 
Час роботи пристрою на одному заряді досить великий. Звичайно, скільки саме пропрацює пристрій, залежить від інтенсивності та режиму навантаження. Для розмови по телефону та прослуховування музики цифри відрізнятимуться. При цьому під час зарядки ваші вуха відпочиватимуть, що дуже корисно для здоров'я.

Бездротові навушники Lenovo XT95 Pro light white Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бездротові навушники Lenovo XT95 Pro light white в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Бездротові навушники Lenovo XT95 Pro light white в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бездротові навушники Lenovo XT95 Pro light white

Тип дизайну вкладыши
Метод з'єднання беспроводные
Версія Bluetooth 5.1
Тип акустичної конструкції полуоткрытые
Тип кріплення без крепления
Дизайн випромінювача Динамические
Додатково TWS, с активным шумоподавлением, с зарядным кейсом
Забарвлення Белый

* Технічні характеристики Бездротові навушники Lenovo XT95 Pro light white можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бездротові навушники Lenovo XT95 Pro light white

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Бездротові навушники Lenovo XT95 Pro light white

Код товару: 218557
На замовлення, 1-3 дні
DACOM G03H Black 1075 грн
Код товару: 258820
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 263178
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →