Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бездротові навушники Lenovo XT82 Black

Код товару: 346733
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Lenovo
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Бездротові навушники Lenovo XT82 Black

Максимальну свободу дій та нічим не спотворений звук забезпечать власникам True Wireless Stereo навушники Lenovo XT82 black. Бездротова конструкція і невелика вага зовсім не обмежують рухи, гарнітура не заважає при використанні, при цьому надійно кріпиться у вухах.

Ціна: 1118 грн
шт

Опис товару Бездротові навушники Lenovo XT82 Black

 Зовнішній вигляд та особливості конструкції

Бездротові навушники зручно носити навіть тривалий час, модель без кріплення. Вкладиші зручно «сідають» у вушному каналі, створюючи відмінну ізоляцію від зовнішніх шумів.
 
Білий колір корпусу привертає увагу оточуючих та доповнює сучасний образ власника.
 
Якщо ви часто знаходитесь поза приміщенням, наприклад, гуляєте з вихованцем, врахуйте, що це ТВС-навушники без вологозахисту, але здатні витримати невеликі краплі води.
 
Технічні параметри ТВС навушників Lenovo XT82 white
Для чистого та насиченого звучання навушники оснащені якісними динаміками. Навушники без шумоподавлення, динамічні,акустичне оформлення напіввідкритого типу, а також інші характеристики точно підібрані, щоб ви могли насолоджуватися ідеальним звуком та відсутністю сторонніх шумів.
 
Змінити гучність, переключити звукову доріжку або відповісти на дзвінок допоможе зручне керування навушниками.
 
Час роботи та заряджання
При цьому компактні вага та розміри корпусу навушників Lenovo XT82 white мають і зворотний бік - невелику ємність АКБ 30mAh. Проте це не проблема з огляду на наявність зарядного кейсу зі звичайною зарядкою. Він допоможе дуже швидко поповнити заряд, крім того, велика 300 mAh ємність АКБ самого кейсу на великий термін забезпечить ваші навушники енергією. Така батареязабезпечить кілька повних зарядів навушникам без додаткових джерел енергії. Після цього необхідно зарядити кейс через стандартний порт Type-C.
 
Час роботи гарнітури після повної зарядки досить великий до 4 годин. Звичайно, точне значення залежить від інтенсивності навантаження. Для телефонних розмов та відтворення мультимедіа цифри відрізнятимуться. При цьому під час зарядки ваші вуха відпочиватимуть, що дуже корисно для здоров'я слуху.

Бездротові навушники Lenovo XT82 Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бездротові навушники Lenovo XT82 Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Бездротові навушники Lenovo XT82 Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бездротові навушники Lenovo XT82 Black

Тип дизайну вкладыши
Метод з'єднання беспроводные
Версія Bluetooth 5.1
Тип акустичної конструкції полуоткрытые
Тип кріплення без крепления
Дизайн випромінювача Динамические
Додатково TWS, с активным шумоподавлением, с зарядным кейсом
Забарвлення Черный

* Технічні характеристики Бездротові навушники Lenovo XT82 Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бездротові навушники Lenovo XT82 Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Бездротові навушники Lenovo XT82 Black

Код товару: 107666
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 233388
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 244820
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →