Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Монітор Lenovo ThinkVision T24v

Код товару: 134378
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Lenovo
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Монітори Монітор Lenovo ThinkVision T24v

Монітор LENOVO ThinkVision T24v з діагоналлю екрану 23,8", роздільною здатністю 1920x1080 (Full HD) і типом матриці IPS. Модель оснащена вбудованим USB-концентратором. Підставка підтримує можливість регулювання висоти (HAS) і поворот екрану в портретний режим (Pivo) складає 6мс, яскравість 250кд/м², контрастність 1000: 1. Монітор містить відеопорти: 1xHDMI та 1xDisplayPort 1хD-Sub.

Ціна: 10148 грн
шт

Опис товару Монітор Lenovo ThinkVision T24v

Lenovo Group Limited - комп'ютерна компанія Китаю, яка має реєстрацію в Гонконгу і займає четверте місце у світі з виробництва ПК. Ці відомості про успішність компанії наведені за результатами 2007 року. Попереду компанії з цього показника знаходяться фірми HP, Dell, Acer. Генеральний офіс фірми розміщений в американському місті Перчейз, штат Нью-Йорк.

Компанія спеціалізується на розробці та випуску ПК, КПК, фірмі належать розробки північ, відеопроекторів та моніторів. Основними власниками акцій Lenovo є Legend Holdings Ltd, що має 42 відсотки акцій і здійснює роботу підконтролем Китайської академії наук, а також американська фірма IBM, що тримає близько 9 відсотків акцій, акціонерами є також американські інвестиційні фонди. У компанії працює близько 20 тисяч людей. людина.

Китайський виробник різноманітних готових комп'ютерних систем - десктопів, ноутбуків, нетбуків, неттопів, планшетних комп'ютерів, смартфонів та КПК. Входить до п'ятірки провідних комп'ютерних виробників. Заснував Lenovo якийсь Ліу Чуанжі (Liu Chuanzhi). У 1984 році він зі своїми сподвижниками заснував компанію із досить банальною назвою New Technology Developer Inc. Спочатку нова компанія займалася в основному постачанням комп'ютерів до Китаю, а також адаптацією їх до китайських ієрогліфів.

Монітор Lenovo ThinkVision T24v Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Монітор Lenovo ThinkVision T24v в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Монітори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Монітори и купити Монітор Lenovo ThinkVision T24v в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Монітор Lenovo ThinkVision T24v

Діагональний дисплей 23.8"
Тип матриці IPS
Максимальна роздільна здатність 1920 х 1080
Інтерфейси DisplayPort, 3 x USB 2.0, HDMI
Час матричної реакції 6мс
Побудований -тюнер Ні
Яскравість дисплея 250 кд/м2
Контраст дисплея 1000:1
Вага 5.1 кг

* Технічні характеристики Монітор Lenovo ThinkVision T24v можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Монітор Lenovo ThinkVision T24v

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Lenovo ThinkVision T24v

Код товару: 94833
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 240394
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 221133
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →