Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ноутбук Lenovo Thinkbook 15 G3 (21A4003XRU)

Код товару: 263483
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Lenovo
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Ноутбуки Ноутбук Lenovo Thinkbook 15 G3 (21A4003XRU)

Ноутбук ThinkBook 15 G3 на базі мобільного процесора AMD Ryzen серії 5000 та вбудованої відеокарти Radeon здатний безперешкодно виконувати найресурсомісткіші програми. Процесор забезпечує неперевершену швидкість відгуку та багатозадачність.

Ціна: 37281 грн
шт

Опис товару Ноутбук Lenovo Thinkbook 15 G3 (21A4003XRU)

Ноутбук ThinkBook 15 G3 на базі мобільного процесора AMD Ryzen серії 5000 та вбудованої відеокарти Radeon здатний безперешкодно виконувати найресурсомісткіші програми. Процесор забезпечує неперевершену швидкість відгуку та багатозадачність. А завдяки вентиляторам, збільшеним на 50% порівняно з моделями попереднього покоління, здвоєним тепловим каналам та підвищеною теплоємністю можна повністю розкрити можливості процесора. Додайте до цього інтелектуальне охолодження за допомогою ІІ, і вам більше не доведеться турбуватися про перегрівання. Чудова якість зображення Розглядайте кожну деталь свого творчого проекту на чудовому та яскравому дисплеї ThinkBook 15 G3 стандарту FHD. Зображення тавідео з високою роздільною здатністю відображаються на дисплеї з найтоншими 5-міліметровими рамками, що збільшують активну площу екрана, щоб ви могли дивитися на речі ширше. Крім того, вас більше не турбуватиме стомлення очей, оскільки пристрій має сертифікат TÜV Rheinland, що підтверджує мінімальний рівень впливу шкідливого синього випромінювання. Зовнішній вигляд – половина успіху Зробіть гарне перше враження завдяки елегантному та сучасному дизайну ноутбука ThinkBook 15 G3. Ноутбук у стильному корпусі з верхньою кришкою мінерально-сірого кольору двох відтінків привертає увагу, а завдяки вазі 1.7 кг та товщині 18.9 мм його можна брати із собою будь-куди. А якщо вам потрібно включити харчування находу, рішення Touch Fingerprint Reader завантажить операційну систему та забезпечить миттєвий вхід. Оптимізований робочий процес Сучасні проблеми вимагають сучасних рішень, тому ноутбук ThinkBook 15 G3 обладнаний усім необхідним для оптимізації робочого процесу за допомогою цілого ряду портів, таких як повнофункціональний USB-C, HDMI та кард-рідер «4-в-1». Випереджайте події Насолоджуйтесь стабільним підключенням навіть у найбільш завантажених мережах завдяки модулю Wi-Fi 6. Ця технологія нового покоління розширює можливості телеконференц-зв'язку в процесі віддаленої роботи та передачі великих об'ємів даних, дозволяючи безперешкодно обмінюватися мультимедійними файлами і бачити всіх учасників нарадиабсолютно чітко та ясно. Технології безпеки нового покоління Ноутбук ThinkBook 15 G3 надійно захищає записану на ньому інформацію за допомогою апаратних функцій та мікрокоду, таких як модуль Trusted Platform Module (TPM), функція контролю доступу до портів вводу-виводу, функція самовідновлення BIOS, функція безпечного очищення та багато інших. А якщо ви захочете побути на самоті, скористайтеся захисною шторкою веб-камери: вона дозволяє фізично закривати об'єктив, коли він не використовується.

Ноутбук Lenovo Thinkbook 15 G3 (21A4003XRU) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ноутбук Lenovo Thinkbook 15 G3 (21A4003XRU) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Ноутбуки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Ноутбуки и купити Ноутбук Lenovo Thinkbook 15 G3 (21A4003XRU) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ноутбук Lenovo Thinkbook 15 G3 (21A4003XRU)

Екран 15.6"
ЦП AMD Ryzen 5
Об'єм оперативної пам'яті 16 Гб
Тип оперативної пам’яті DDR4
Чіпсет AMD Radeon RX Vega 7
Графічний адаптер -
Об'єм HDD (SSD) 512Гб
Мережеві адаптери Wi-Fi
Bluetooth.
оптичний привід -
Веб камера Вбудована камера
Роз'єми введення-виводу та порти USB 3.0\USB 3.1\USB 3.2-2
HDMI-1
Операційна система DOS
Бездротовий зв'язок Wi-Fi
Bluetooth.
Додаткові можливості Ідентифікація відбитка пальця
Підтримує підключення 2 моніторів
З українською розкладкою
З підсвічуванням клавіатури
Акумулятор Лі-Пол
Розміри (w x g x v) 357 x 235 x 18.9 мм
Вага 2.4 кг
Забарвлення сірий

* Технічні характеристики Ноутбук Lenovo Thinkbook 15 G3 (21A4003XRU) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ноутбук Lenovo Thinkbook 15 G3 (21A4003XRU)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Lenovo Thinkbook 15 G3 (21A4003XRU)

Код товару: 53133
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 111688
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 115801
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →