Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бездротові навушники Lenovo SH1 Green

Код товару: 346731
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Lenovo
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Бездротові навушники Lenovo SH1 Green

Найвищу свободу дій та ідеальний звук гарантують власникам True Wireless Stereo навушники Lenovo SH1 green. Компактна конструкція і невелика вага зовсім не обмежують рухи, гаджет не заважає в процесі використання, при цьому міцно кріпиться у вухах.

Ціна: 903 грн
шт

Опис товару Бездротові навушники Lenovo SH1 Green

 Корпус та загальний дизайн

Бездротові навушники легко використовувати, модель з кріпленням на шиї. Вкладки зручно фіксуються, створюючи першокласну звукоізоляцію.
 
Зелений колір зовнішніх елементів привертає увагу оточуючих та доповнює сучасне вбрання власника.
 
Якщо ви часто буваєте на свіжому повітрі, наприклад, бігаєте або катаєтесь на велосипеді, візьміть до уваги, що це навушники з вологозахистом, вони можуть витримати невеликі краплі поту чи дощу.
 
Технічні параметри бездротових навушників Lenovo SH1 green
Для чистого звуку бездротові навушники оснащені якісними динаміками. ТВС-навушники без шумоподавлення, динамічні,акустичне оформлення напіввідкритого типу, а також інші характеристики точно підібрані, щоб ви могли насолоджуватися ідеальним звуком та відсутністю зовнішніх шумів.
 
Змінити рівень гучності, переключити звукову доріжку або відповісти на виклик допоможе зручне керування навушниками.
 
Час роботи та заряджання
На жаль, маленькі розміри гарнітури Lenovo SH1 green мають і негативну сторону - незначну ємність вбудованої батареї 110mAh. Однак це не проблема з урахуванням зарядного кейсу із звичайною зарядкою. Він допоможе оперативно повернути заряд, крім того, солідна ємність акумулятора самого кейсу надовго забезпечить ваші навушники енергією. Така АКБ гарантуєкілька повних набоїв без зовнішніх джерел живлення. Після того, як витратите весь запас, потрібно зарядити кейс через звичний інтерфейс.
 
Період роботи навушників після повної зарядки досить великий до 8 годин. Звичайно, точне значення залежить від інтенсивності використання. Для розмов та перегляду відео цифри будуть різними. При цьому під час заряджання акумулятора ваші вуха відпочиватимуть, що дуже корисно для слуху.

Бездротові навушники Lenovo SH1 Green Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бездротові навушники Lenovo SH1 Green в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Бездротові навушники Lenovo SH1 Green в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бездротові навушники Lenovo SH1 Green

Тип дизайну вкладыши
Метод з'єднання беспроводные
Версія Bluetooth 5.0
Тип акустичної конструкції полуоткрытые
Тип кріплення с креплением на шее
Дизайн випромінювача Динамические
Додатково TWS, влагозащитные, с магнитным креплением
Забарвлення Зеленый

* Технічні характеристики Бездротові навушники Lenovo SH1 Green можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бездротові навушники Lenovo SH1 Green

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Бездротові навушники Lenovo SH1 Green

Код товару: 107784
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 240454
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 265652
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →