Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники Lenovo S1 Black

Код товару: 147150
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Lenovo
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники Lenovo S1 Black

Тип навушників: Вакуумні;

Тип підключення: Бездротове з Bluetooth;

Призначення: Для смартфона та плеєра;

Тип кріплення: Без дод. кріплень;

Матеріал амбушюр: Силікон;

Наявність мікрофона: Є;

Ціна: 1419 грн
шт

Опис товару Навушники Lenovo S1 Black

S1 виконані у строгому та стильному графітовому кольорі, можливо, тому їх ще називають навушниками для бізнесу. Насправді колір універсальний і красивий, а головне - немаркий, адже така річ постійно використовується, потрібно зберігати презентабельний вигляд. Тут у справу вступає кейс для навушників, який також є зарядною станцією. Він виконаний у тому ж графітовому кольорі та має м'яку форму. Всередині нічого зайвого: два ємні відсіки для вкладишів і світловий індикатор заряду, що допомагає зорієнтуватися в ході роботи.

Навушники працюють з широким частотним діапазоном – від 20 – 20 000 Гц. Так як гарнітура передбачає частину основної роботи в режимі розмови, виробник постарався та наділив модельстерео звучанням, яке можна гідно оцінити, зателефонувавши другові: ви чутимете співрозмовника (а він вас), ніби ви знаходитесь поруч.
Звичайно, така якість не могла не позитивно позначитися на музичному аспекті роботи S1. Ви порадієте добре відпрацьованим частотам – від низьких до високих. Деталізація, з якою подається звучання, варта того, щоб їй довірили програвати навіть експериментальний джаз! Для зв'язку використовується Bluetooth з'єднання типу 5.0, яке гарантує хороший сигнал, навіть якщо ви знаходитесь досить далеко від джерела.

Навушники Lenovo S1 Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники Lenovo S1 Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники Lenovo S1 Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники Lenovo S1 Black

Тип Навушники
Тип дизайну Вакуумні
Метод з'єднання Бездротове з Bluetooth
Версія Bluetooth Є
Тип акустичної конструкції Закриті
Тип кріплення Внутрішньоканальні
Дизайн випромінювача Динамічний
Забарвлення Чорний

* Технічні характеристики Навушники Lenovo S1 Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники Lenovo S1 Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Lenovo S1 Black

Код товару: 278885
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 313241
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 313258
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →