Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бездротові навушники Lenovo LP80 Pro White RGB

Код товару: 346728
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Lenovo
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Бездротові навушники Lenovo LP80 Pro White RGB

Повну свободу під час руху та якісний звук забезпечать власникам TWS-навушники Lenovo LP80 Pro RGB white. Зручна конструкція та мініатюрна вага ніяк не обмежують рухи, аксесуар не заважає під час експлуатації, при цьому стабільно фіксується у вухах.

Ціна: 1204 грн
шт

Опис товару Бездротові навушники Lenovo LP80 Pro White RGB

 Зовнішній вигляд та особливості конструкції

Бездротові навушники просто використовувати модель без кріплення. Вкладки зручно фіксуються, створюючи чудову ізоляцію зовнішніх звуків.
 
Білий колір зовнішніх елементів привертає увагу та відтіняє стильний зовнішній вигляд власника.
 
Якщо плануєте багато часу проводити на вулиці, наприклад, бігаєте або катаєтеся на велосипеді, врахуйте, що це навушники без вологозахисту, але здатні витримати дрібні дії вологи, наприклад, поту.
 
Технічні характеристики ТВС навушників Lenovo LP80 Pro RGB white
Для чистого та насиченого звучання бездротові навушники забезпечені надійними динаміками. TWS-гарнітура безшумоподавлення, динамічні, акустичне оформлення напіввідкритого типу, а також інші особливості точно збалансовані, щоб ви могли насолоджуватися чистим звуком та відсутністю сторонніх шумів.
 
Змінити рівень гучності, переключити аудіозапис або відповісти на дзвінок дозволяє керувати навушниками.
 
Можливості акумуляторів
При цьому невелика вага та розміри корпусу гарнітури Lenovo LP80 Pro RGB white мають і негативну сторону - маленьку ємність акумулятора. Однак це не проблема з огляду на наявність зарядного кейсу зі звичайною зарядкою. Він допоможе швидко поповнити заряд, крім того, солідна 280mAh ємність вбудованої батареї самого кейсу на тривалий періодзабезпечить ваші аксесуари енергією. Така батарея забезпечить кілька повних набоїв без зовнішніх джерел живлення. Після того, як ви використовуєте всю енергію, потрібно зарядити кейс через звичний інтерфейс.
 
Час роботи гарнітури від одного заряду досить великий. Звичайно, скільки саме пропрацює пристрій безпосередньо залежить від режиму використання. Для телефонних розмов та відтворення мультимедіа цифри відрізнятимуться. При цьому під час зарядки ваші вуха відпочиватимуть, це дуже корисно для збереження повноцінного слуху.

Бездротові навушники Lenovo LP80 Pro White RGB Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бездротові навушники Lenovo LP80 Pro White RGB в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Бездротові навушники Lenovo LP80 Pro White RGB в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бездротові навушники Lenovo LP80 Pro White RGB

Тип дизайну вкладыши
Метод з'єднання беспроводные
Версія Bluetooth 5.3
Тип акустичної конструкції полуоткрытые
Тип кріплення без крепления
Дизайн випромінювача Динамические
Додатково TWS, с зарядным кейсом
Забарвлення Белый

* Технічні характеристики Бездротові навушники Lenovo LP80 Pro White RGB можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бездротові навушники Lenovo LP80 Pro White RGB

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Бездротові навушники Lenovo LP80 Pro White RGB

Код товару: 313125
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 313188
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 144493
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →