Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники Lenovo LP40 Pro Pink

Код товару: 334188
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Lenovo
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники Lenovo LP40 Pro Pink

Навушники Lenovo LP40 Pro Pink - повністю бездротові компактні навушники, які гарантують своїм власникам повну свободу під час руху та ідеальний звук.

Ціна: 1075 грн
шт

Опис товару Навушники Lenovo LP40 Pro Pink

Навушники Lenovo LP40 Pro Pink - повністю бездротові компактні навушники, які гарантують своїм власникам повну свободу під час руху та ідеальний звук.
 
Зручна конструкція і невелика вага ніяк не обмежують рухи, гарнітура не заважає при використанні, при цьому міцно фіксується у вушному каналі. Як і інші пристрої цього виду, представлена ​​гарнітура порадує повною відсутністю кабелів та оголов'я, а значить, аксесуар не чіплятиметься за одяг або, наприклад, заважатиме вам під час руху в натовпі.
 
Бездротові навушники з мікрофоном оптимально підійдуть для телефону. Модель цікава для всіх, підійде для більшості завдань: перегляду відео,прослуховування голосових повідомлень чи музики. Для встановлення коннекту передбачено інтерфейс Bluetooth.
 
Технічні параметри навушників
Для гарного звучання навушники оснащені якісними динаміками. ТВС-навушники без шумоподавлення, динамічні, акустичне оформлення напіввідкритого типу, а також інші параметри точно збалансовані, щоб ви могли насолоджуватися ідеальним звучанням та відсутністю зайвих шумів. Змінити гучність, змінити трек або відповісти на дзвінок дозволяє сенсорне керування гаджета.
 
Час роботи та заряджання
Наявність зарядного кейсу з бездротовою зарядкою. Він допоможе дуже швидко відновити заряд, крім того, велика 300mAhємність акумулятора самого кейсу надовго забезпечить ваші аксесуари електроенергією. Така АКБ забезпечить до 3 повних зарядів навушникам без додаткових джерел енергії. Після того, як ви використовуєте всю енергію, потрібно буде зарядити кейс через звичайний порт Type-C.
 
Період роботи навушників від одного заряду досить тривалий до 20 годин із зарядним кейсом. Звичайно, точне значення залежить від режиму використання. Для розмов та перегляду відео цифри будуть різними. При цьому під час заряджання акумулятора ваші вуха відпочиватимуть, це дуже корисно для збереження повноцінного слуху.
 
Конструкція та особливості дизайну
  • ТВС-навушники комфортно носити,модель без кріплення. Вкладиші комфортно «сідають» у вушному каналі, забезпечуючи першокласну ізоляцію від зовнішніх шумів.
  • Чорний колір виробу привертає увагу та доповнює стильний образ власника.
  • Якщо плануєте багато часу проводити на свіжому повітрі, наприклад, гуляєте з вихованцем, візьміть до уваги, що це TWS-навушники з вологозахистом, вони можуть витримати невеликі частки вологи.

Навушники Lenovo LP40 Pro Pink Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники Lenovo LP40 Pro Pink в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники Lenovo LP40 Pro Pink в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники Lenovo LP40 Pro Pink

Тип Наушники для телефона
Тип дизайну Вкладыши
Метод з'єднання Беспроводные
Версія Bluetooth Bluetooth 5.1
Тип акустичної конструкції Закрытые
Тип кріплення Без крепления
Дизайн випромінювача Динамический
Підтримка об'ємного звуку Встроенный микрофон
Диапазон частот наушников: 20-20000 Гц
Сопротивление наушников: 32 Ом
Чувствительность наушников: 96 дБ
Диаметр динамиков: 13 мм
КОНТРОЛЬ Голосовое управление
Принять/отклонить вызов
Додатково Управление треками
С регулятором громкости
Влагозащитный корпус
Кейс для зарядки
Время работы от батареи: до 20 ч (с кейсом)
Длина шнура/радиус действия: до 10 м
Вес: 25 г
Забарвлення Розовый

* Технічні характеристики Навушники Lenovo LP40 Pro Pink можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники Lenovo LP40 Pro Pink

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Lenovo LP40 Pro Pink

Код товару: 313075
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 313248
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 286926
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →