Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники Lenovo LP1 Silver

Код товару: 205869
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Lenovo
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники Lenovo LP1 Silver

Lenovo LivePods LP1 компактні та лаконічні Bluetooth-навушники. Вони належать до нового покоління True Wireless Stereo, в якому кожна вкладка є повноцінним навушником і може використовуватися самостійно. Правий та лівий вкладиші мають ергономічну форму, так званої «краплі», – зручно лягають у вуха. Сенсорне керування дозволяє одним дотиком пальця відповідати на дзвінки або керувати відтворенням.

Ціна: 1118 грн
шт

Опис товару Навушники Lenovo LP1 Silver

Бокс для зберігання та заряджання дає можливість 3-4 рази повністю зарядити навушники. Звук Динаміки навушників відтворюють збалансований звук музичних композицій із чистими високими та потужними низькими частотами. Завдяки підтримці технології Bluetooth версії 5.0, яка забезпечує стабільну передачу сигналу, музику буде чути чітко та безперервно. Дизайн Навушники виконані в мінімалістичному дизайні та мають ергономічну форму, яка враховує анатомічну будову вуха. Навушники з ергономічними вакуумними накладками надійно фіксуються у вусі, не тиснуть і не натирають вушну раковину. Управління Навушники включаються автоматично, коли їх дістають з боксу. Один раз синхронізувавши їхз гаджетом, всі наступні підключення проходитимуть автоматично. Щоб вимкнути аксесуар, треба покласти навушники у бокс. Для інших функцій кожному вкладці є сенсорна кнопка. Один раз доторкнувшись до неї можна поставити на паузу трек, що програється, або відповісти на дзвінок. Щоб скинути вхідний дзвінок, що надійшов на смартфон, треба довше утримувати на ній палець. Бокс для зберігання та акумулятор Ємності акумулятора, вбудованого в правий та лівий вкладиш, вистачає на 3 години безперервної роботи. Рівень заряду, що залишився, відображається на дисплеї мобільного телефону (лише IOS пристроїв). Для підзарядки навушники кладуться у спеціальний бокс. Завдяки магнітним контактам вонинадійно фіксуються у ньому і не бовтаються під час пересування. На навушниках та боксі зроблені світлові індикатори, які зміною режиму свічення підкажуть чи сталося з'єднання з гаджетом і чи зарядився аксесуар.

Навушники Lenovo LP1 Silver Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники Lenovo LP1 Silver в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники Lenovo LP1 Silver в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники Lenovo LP1 Silver

Тип Для телефону
Тип дизайну Вакуумні
Метод з'єднання Бездротове TWS з Bluetooth, Бездротове з Bluetooth
Версія Bluetooth Bluetooth 5.0
Тип акустичної конструкції Закриті
Тип кріплення Без дод. кріплень
Дизайн випромінювача Динамічний
КОНТРОЛЬ Голосове керування, Прийняти/відхилити виклик, Управління треками
Додатково Шумопридушення мікрофону, Вологонепроникні
Забарвлення Сріблястий

* Технічні характеристики Навушники Lenovo LP1 Silver можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники Lenovo LP1 Silver

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Lenovo LP1 Silver

Код товару: 107666
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 233388
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 244820
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →