Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Розумні часи Lemfo LEMT 3/32Gb Black

Код товару: 295749
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Lemfo
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Розумні часи Розумні часи Lemfo LEMT 3/32Gb Black

В основі LEMFO LEM10 – чотириядерний процесор MT6739. У оснащення годинника включені модулі GPS, Bluetooth, Wi-Fi, оптичний датчик пульсу та акселерометр. Об'єм оперативної пам'яті складає 3 ГБ, вбудованої – 32 ГБ. На годинник можна скачати музику та встановити всі свої улюблені програми прямо з PlayMarket.

Ціна: 6579 грн
шт

Опис товару Розумні часи Lemfo LEMT 3/32Gb Black

 LEM10 має 1,82-дюймовий сенсорний РК екран з роздільною здатністю 360*360 пікселів, що дуже зручно у використанні. Живиться гаджет від акумулятора ємністю 700 мАг. Заряджається батарея за допомогою магнітного зарядного кабелю. Повної зарядки вистачає на 1 - 1,5 дні, що для смарт-годин під керуванням Android можна вважати стандартом. Вбудований датчик GPS допоможе відстежити пройдену відстань та місцезнаходження, а також фіксувати швидкість, траєкторію та маршрут під час тренувань. З функцій годинника присутній крокомір, вимірювання пройденої відстані, розрахунок витрачених калорій, моніторинг сну, контроль активності, датчик серцебиття. Для того, щоб детально побачити свої показники, потрібно встановити додаток WiiWatch.

Розумні часи Lemfo LEMT 3/32Gb Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Розумні часи Lemfo LEMT 3/32Gb Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Розумні часи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Розумні часи и купити Розумні часи Lemfo LEMT 3/32Gb Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Розумні часи Lemfo LEMT 3/32Gb Black

Тип Розумні часи
Операційна система Android
Підтримка платформ Android, iOS
Підтримка мобільних пристроїв Android, iOS
Матеріал корпусу Пластик
Колір справи Чорний
Розміри (SHHVKHT) 43 x 51 x 15.6 мм
Вага 75 г
Діагональний 1.82”
Розширення 360 x 360
ЦП Процесор MediaTek MT6739
Акумулятор 780 mAh
додаткова інформація Вібрація, Вбудований мікрофон, Динамік (гучний зв'язок), Події календаря, Соціальні мережі, Повідомлення з програм, Повідомлення про дзвінки, Повідомлення про SMS, Електронна пошта

* Технічні характеристики Розумні часи Lemfo LEMT 3/32Gb Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Розумні часи Lemfo LEMT 3/32Gb Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Lemfo LEMT 3/32Gb Black

Код товару: 268760
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 278541
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 268759
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →