Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Розумні часи Lemfo LEM12 Pro Brown

Код товару: 238006
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Lemfo
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Розумні часи Розумні часи Lemfo LEM12 Pro Brown

Смарт-годинник LEMFO LEM12 Pro має великий корпус, спереду знаходиться екран із камерою, а ззаду – слот для SIM-карти та датчик пульсу. На бічних гранях пристрою розміщені механічні кнопки, ще одна камера, динамік і мікрофон. Ремінець пристрою виготовлений з еко-шкіри та силікону.

Ціна: 9245 грн
шт

Опис товару Розумні часи Lemfo LEM12 Pro Brown

LEMFO LEM12 Pro – це незвичайний смарт-годинник, а справжній захищений флагман на руці! Тому, як це старша версія, потужніша і функціональніша. Дизайн Смарт-годинник LEMFO LEM12 Pro має великий корпус, спереду знаходиться екран із камерою, а ззаду – слот для SIM-карти та датчик пульсу. На бічних гранях пристрою розміщені механічні кнопки, ще одна камера, динамік і мікрофон. Ремінець пристрою виготовлений з еко-шкіри та силікону. Екран Дисплей на 1.6 дюймів має відмінну матрицю IPS, яка подарує вам яскраві відтінки без відблисків, а роздільна здатність екрану склала 400х400px. Ви можете купити смарт-годинник, і насолодитися деталізованим зображенням. Продуктивність Ціна LEMFO LEM12 Pro не найнижча, але «залізо» розумного годинникаповністю виправдовує її. Пристрій працює з чіпсетом MT6762 і 4Гб оперативної пам'яті, може працювати як самостійний пристрій або підключатися до гаджетів за допомогою Android або iOS. Вбудована пам'ять LEMFO LEM12 Pro становила 64Гб. Ви можете купити гаджет і здійснювати з нього дзвінки, надсилати SMS та переглядати повідомлення. Також смарт-годинник має стандартні функції на зразок будильника, крокоміра, лічильника калорій, моніторингу активності та сну, а також багато іншого. Акумулятор Місткість батареї у LEMFO LEM12 Pro склала 900мАч, тому розумний годинник буде автономний близько двох днів. Камери Сюди встановлена ​​камера на 8Мп для фото та об'єктив на 5Мп – для відеозв'язку та розблокування за допомогою функції розпізнавання обличчя.

Розумні часи Lemfo LEM12 Pro Brown Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Розумні часи Lemfo LEM12 Pro Brown в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Розумні часи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Розумні часи и купити Розумні часи Lemfo LEM12 Pro Brown в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Розумні часи Lemfo LEM12 Pro Brown

Тип смарт-годинник
Операційна система Android/iOS
Підтримка платформ Helio P22 MT6762/PowerVR GE8320
Підтримка мобільних пристроїв ЧМ
Матеріал корпусу метал
Колір справи коричневий
Браслетний матеріал/ремінь силікон
Захист від ударів IP67
Розміри (SHHVKHT) 60 х 50 х 17 мм
Вага 100 г
Діагональний 1,6
Розширення 400x400
Роз'єм для навушників є
Інтерфейси Bluetooth 4.0
ЦП MT6762
Об'єм побудованої пам’яті 64 Гб
Акумулятор 900 мАг
додаткова інформація камера на 8Мп для фото та об'єктив на 5Мп – для відеозв'язку та розблокування за допомогою функції розпізнавання обличчя.

* Технічні характеристики Розумні часи Lemfo LEM12 Pro Brown можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Розумні часи Lemfo LEM12 Pro Brown

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Lemfo LEM12 Pro Brown

Код товару: 283651
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 301796
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 357278
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →