Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Дитячий конструктор LEGO Star Wars Дарт Вейдер (75111)

Код товару: 184415
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Lego
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Дитячі дизайнери та роботи Дитячий конструктор LEGO Star Wars Дарт Вейдер (75111)

Вік: від 9 років
Матеріал: пластик
Комплектація: 160 деталей
Розмір упаковки: 6,1 x 19,1 x 26,2 см
Виробник: LEGO

Ціна: 3096 грн
шт

Опис товару Дитячий конструктор LEGO Star Wars Дарт Вейдер (75111)

Унікальна серія конструкторів LEGO Star Wars складається з більш ніж ста різних одиниць бойової техніки (штурмовики, літаки, космічні кораблі) і персонажів (Люк Скайукоєр, Дарт Вейдер, Йода, Асокі тощо). За допомогою конструкторів із серії Лего Зоряні війни ви зможете відтворювати нові сюжети космічної саги просто у своїй кімнаті.

У комплекті кожного конструктора LEGO Star Wars є ще й космічна зброя – різноманітні бластери та світлові мечі, які вразять своєю реалістичністю не лише своїх маленьких власників, а й дорослих шанувальників «Зоряних війн». Ваша дитина неодмінно оцінить LEGO Star Wars, а ви зможете отримати рішення, здатне задовольнити все йогопрагнення.

Після дуелі з Обі-Ваном Кенобі Дарт Вейдер був змушений носити унікальні обладунки, які стали своєрідною візитною карткою. По суті, це похмуре обмундирування служило багатофункціональною системою життєзабезпечення, яка не лише приховувала тяжкі травми Вейдера, а й допомагала йому відчути всю міць Темної сторони Сили. На голові Лорда ситів красувався начищений чорний шолом, з'єднаний з маскою. У ній було встановлено дихальний апарат із трикутним повітряним фільтром у сфері рота. Грудна клітка та плечі Вейдера покривалися спеціальною бронею, виконаною із міцних сплавів чорного та сірого кольору. До верхніх швів нагрудника приєднувався довгий матерчатий плащ,який ефектно розвивався під час ходьби. В області сонячного сплетення було зафіксовано панель управління, що складається з кнопок та різнокольорових індикаторів. З її допомогою можна було відрегулювати більшість функцій костюма. Високі чоботи та щільні рукавички також були невід'ємною частиною броні. Вони приховували протези та захищали їх від зовнішніх пошкоджень.

 

Дитячий конструктор LEGO Star Wars Дарт Вейдер (75111) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Дитячий конструктор LEGO Star Wars Дарт Вейдер (75111) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Дитячі дизайнери та роботи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Дитячі дизайнери та роботи и купити Дитячий конструктор LEGO Star Wars Дарт Вейдер (75111) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Дитячий конструктор LEGO Star Wars Дарт Вейдер (75111)

Стать Для хлопчика
Серія LEGO Star Wars
Розміри упаковки 6,1 x 19,1 x 26,2 см
Кількість деталей 160
Матеріал Пластик
Вікова група я+

* Технічні характеристики Дитячий конструктор LEGO Star Wars Дарт Вейдер (75111) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Дитячий конструктор LEGO Star Wars Дарт Вейдер (75111)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на LEGO Star Wars Дарт Вейдер (75111)

Код товару: 185388
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 217633
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 367918
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →