Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Дитячий конструктор LEGO Friends Будинок Стефані (41398)

Код товару: 178078
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Lego
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Дитячі дизайнери та роботи Дитячий конструктор LEGO Friends Будинок Стефані (41398)

Вік: від 4 років
Матеріал: пластик
Комплектація: 170 деталей
Розмір упаковки: 28.2 x 26.2 x 7.6 см
Виробник: LEGO

Ціна: 2193 грн
шт

Опис товару Дитячий конструктор LEGO Friends Будинок Стефані (41398)

Приходьте в гості до Стефані, познайомтеся з її батьками та пограйте разом із нею. А ще ви і Стефані можете грати та ділитися секретами у її кімнаті. Стефані розчеше волосся за туалетним столиком і покаже вам приз, який виграла на змаганнях. Зголодніли? На кухні вже чекає перекушування. Але спочатку не забудьте зайти у ванну кімнату і помити руки. А потім можна похитатися на гойдалках у саду і вирушити на велосипедну прогулянку околицями. Маленькі фантазери навчаться конструювати і будуть захоплено розігрувати сценки з життя щасливої ​​сім'ї за допомогою міні-лялечок Стефані та її мами та тата LEGO Friends. Подаруйте маленьким будівельникам можливість поринути у світ захоплюючих рольових ігор знабором «Будинок Стефані» LEGO Friends 4+ (41398). Вони зможуть уявити себе в ролі Стефані, яка відпочиває у своїй затишній спальні, або мами та тата, які наглядають за своєю донькою та її песиком Дешем.

Верхній поверх можна прибрати, щоб надати маленьким пальчикам доступ до всіх класних деталей на першому поверсі. Крім того, веселощами можна поділитися з подружкою, адже з кожним поверхом цього будинку можна грати окремо! Будинок оснащений безліччю забавних функцій та елементів, що дозволяють оживити творчі ігри, а також мініатюрними гойдалками, що надихають на ігри за його межами.

 

Дитячий конструктор LEGO Friends Будинок Стефані (41398) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Дитячий конструктор LEGO Friends Будинок Стефані (41398) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Дитячі дизайнери та роботи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Дитячі дизайнери та роботи и купити Дитячий конструктор LEGO Friends Будинок Стефані (41398) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Дитячий конструктор LEGO Friends Будинок Стефані (41398)

Стать Для дівчинки
Серія LEGO Friends
Розміри упаковки 28.2 x 26.2 x 7.6 см
Кількість деталей 170
Матеріал Пластик
Вікова група 4+

* Технічні характеристики Дитячий конструктор LEGO Friends Будинок Стефані (41398) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Дитячий конструктор LEGO Friends Будинок Стефані (41398)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на LEGO Friends Будинок Стефані (41398)

Код товару: 300719
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 226062
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 185388
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →