Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мультінструмент LEATHERMAN Surge, нейлоновий чохол, картонна коробка (830165)

Код товару: 306352
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: LEATHERMAN
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мульти -нитка Мультінструмент LEATHERMAN Surge, нейлоновий чохол, картонна коробка (830165)

Сьогодні добре відома ножова компанія Leatherman анонсувала вихід оновленої версії досить популярного інструменту Surge. Нова версія отримала міцніші плоскогубці, універсальну систему для зміни лез і нову конструкцію кусачок, яка тепер дозволяє замінити лезо при зносі. В іншому мультитул Leatherman Surge (830165) - це все той же міцний і важкий мультитул преміум класу, до якого входить 21 інструмент.

Ціна: 8084 грн
шт

Опис товару Мультінструмент LEATHERMAN Surge, нейлоновий чохол, картонна коробка (830165)

У моделі Лезерман Сурдж введено функцію битоутримувача. Інструмент Leatherman Surge можна використовувати із спеціальними бітами (наконечниками) різних конструкцій. Додалася можливість використання внутрішніх ключів всіляких шестигранників і торксів, що багаторазово розширює діапазон застосування інструменту. Повнорозмірні ножиці - відмінна риса Surge від інших моделей мультитулів Leatherman. Ваші руки захищені від випадкового закриття інструментів. Вага та розміри даного інструменту залишилися без змін, загальна вага виробу 335 грам, максимальна довжина у складеному вигляді 115 мм. До арсеналу мультитулу Лезерман Сюрдж входять ножі з прямою ісеррейторним заточуванням, лезо виконане з нержавіючої сталі 420HC, міцні плоскогубці, які поєднують у собі гострогубці, кусачки зі сталі 154CM та інструмент для зачистки проводів. Крім цього, в наборі інструменту є пилка, відкривалка, ножиці, напилок, алмазний надфіль, шил

Мультінструмент LEATHERMAN Surge, нейлоновий чохол, картонна коробка (830165) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мультінструмент LEATHERMAN Surge, нейлоновий чохол, картонна коробка (830165) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мульти -нитка купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мульти -нитка и купити Мультінструмент LEATHERMAN Surge, нейлоновий чохол, картонна коробка (830165) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мультінструмент LEATHERMAN Surge, нейлоновий чохол, картонна коробка (830165)

Інструменти в комплекті Острогубці, пасатижі, знімні кусачки зі сталі 154см, кусачки змінні для твердого дроту зі сталі 154см, кусачки для троса, обжим електричних проводів, інструмент для зачистки проводів, ніж зі сталі 420HC, нож для ножів зі сталі 420HC, серрейторний ніж зі сталі 420HC, пила, підпр. лінійка (8 дюймів | 19 см), консервний ніж, відкривалка для пляшок, напилок дерево/метал файлу 17: напилок з алмазним покриттям, тримач для пилки, битоутримувач великий, викрутка велика, викрутка маленька.
Вага 335г
Довжина 78,7мм
Обкладинка включена Нейлоновий чохол
Застосування Універсальний, армійський
Тип Повнорозмірний
Кількість інструментів 2121
Країна виробник США

* Технічні характеристики Мультінструмент LEATHERMAN Surge, нейлоновий чохол, картонна коробка (830165) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мультінструмент LEATHERMAN Surge, нейлоновий чохол, картонна коробка (830165)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на LEATHERMAN Surge, нейлоновий чохол, картонна коробка (830165)

Код товару: 295398
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 306343
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 273068
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →