Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Праска Laurastar Lift Original Red

Код товару: 328135
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: LAURASTAR
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Праски Праска Laurastar Lift Original Red

Праска Laurastar Lift Original Red - парогенератор, оснащений професійною праскою із надлегкою підошвою, яка генерує потужний струмінь пари з дрібними краплями, пристосовуючись до всіх можливих типів тканин.

Ціна: 16813 грн
шт

Опис товару Праска Laurastar Lift Original Red

Праска Laurastar Lift Original Red - парогенератор, оснащений професійною праскою із надлегкою підошвою, яка генерує потужний струмінь пари з дрібними краплями, пристосовуючись до всіх можливих типів тканин.
 
Інноваційна підошва
Інноваційна підошва LAURASTAR може адаптуватися до будь-якої тканини, незалежно від її типу. Він подолає як важкі оксамитові штори, так і ніжну шовкову блузу. Сталева поверхня підошви стійка до подряпин та механічних пошкоджень, для її очищення достатньо дротяної губки та води. Крім того, праска має тефлоновий захисний ковпачок, який при встановленні на ногу не тільки захистить делікатні матеріали від випадкового опіку, а йзапобігатиме блиску та прилипання, наприклад, відбитків до праски.
 
Ультразвукова суха пара
Одна крапля води, доведена до стану перегріву, перетворюється на ультратонку суху пару, збільшуючи її об'єм у 1600 разів. До того ж пара виходить у 15 разів швидше, ніж у стандартній прасці. Ця унікальна пара, що виходить із праски, проникає крізь будь-яку тканину, від щільного деніму до м'якого атласу, залишаючи її сухою та свіжою. Кожне, навіть найменше волокно матеріалу повертається на свої місця, і одяг знову стає новим.
 
Професійна праска
Унікальна професійна праска ультра-тонка і сильна пара, яка може проникнути в будь-яку тканину, навіть при вертикальномупрасування. Він був спроектований таким чином, що він «їде» по дошці - завдяки відповідному обтяженню задньої частини праски його передня частина злегка піднімається, що дозволяє легко і без зусиль вести його навіть по дуже товстому матеріалу, що важко піддається прасування. Це також спрощує розгладження важких і глибоких складок без необхідності притискати праску до дошки та гладити в одному місці кілька разів.

Праска Laurastar Lift Original Red Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Праска Laurastar Lift Original Red в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Праски купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Праски и купити Праска Laurastar Lift Original Red в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Праска Laurastar Lift Original Red

Потужність 2200 Вт
Підошва Алюминий
Постійне постачання пари Есть
Можливість сухого прасування Есть
Об'єм резервуара для води 1.1 л
Автоматичне відключення Есть
Система захисту від накипу Есть
Система самоочіщення Есть
Протикрапельна система Есть
Індикатор нагріву Есть
Вертикальна пара Есть
Довжина шнура 2 м
Вага 3 кг

* Технічні характеристики Праска Laurastar Lift Original Red можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Праска Laurastar Lift Original Red

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Laurastar Lift Original Red

Код товару: 156195
На замовлення, 1-3 дні
Tefal QT2020 17845 грн
Код товару: 328136
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 328137
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →