Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Лампа настільна білий

Код товару: 347720
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Hoz
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Настільні лампи Лампа настільна білий

Світлодіодна настільна лампа

Ціна: 516 грн
шт

Опис товару Лампа настільна білий

 Ця настільна лампа виготовлена ​​із високоякісних матеріалів. Він має яскраве світлодіодне джерело світла та USB-зарядку, простий у використанні. Відмінний вибір для вас Особливості: 1. Виготовлений із високоякісних матеріалів, корпус лампи міцний та довговічний, термостійкий та легко миється. Яскраве світлодіодне джерело світла, 3 рівні затемнення, без випромінювання, без ультрафіолету, без мерехтіння, безпечне для очей та енергозберігаючий. Він має обертову на 360 ° головку лампи, ви можете зігнути шийку лампи, щоб сфокусуватися під будь-яким кутом, що зручно у використанні. USB-заряджання, простота заряджання та використання. Акумулятор великої ємності забезпечує тривалий час роботи, можна використовувати його на відкритому повітрі. Простий та модний, відмінний вибір для всіх користувачів. Підходить для різних цілей, нічного читання, роботи і т.д.

Специфікація: Стан: 100% новий Тип виробу: Настільна лампа Матеріал: ABS Колір Білий Джерело світла: 18 шт. Інтенсивність світлодіодного освітлення: 350 люкс Номінальна потужність: 3 Вт Колірна температура: 6000-6500K Акумулятор: 1200 мАч Спосіб заряджання: Заряджання через USB Час заряджання: Близько 2-3 години Час запису: > gt; 4 години Розмір: близько 10х11х30 см/3,94х4,33х11,8 дюйма Вага: близько 126 г Список пакетів: 1х Light1хUSB-кабель

Лампа настільна білий Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Лампа настільна білий в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Настільні лампи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Настільні лампи и купити Лампа настільна білий в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Лампа настільна білий

Тип настільна лампа
Тип використовуваної лампи світлодіодна
Колір стелі білий
Стиль сучасний
Основний матеріал комбінований
Обертання площі так
Кількість джерел світла 18
Тип перемикача сенсорний
Висота (мм) 300
Ширина (мм) 100
Глибина (мм) 110
Джерело живлення От аккумулятора

* Технічні характеристики Лампа настільна білий можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Лампа настільна білий

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Лампа настільна білий

Код товару: 381425
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 275968
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 343918
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →