Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: link_prev_product

Filename: product/block.php

Line Number: 77

Повернутись до списку

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: link_next_product

Filename: product/block.php

Line Number: 86

Шампунь La'dor Pure Henna Shampoo

Код товару: 184984
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 3-5 днів
  • Виробник: Lador
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Шампуні Шампунь La'dor Pure Henna Shampoo

Органічний Шампунь З Ментолом І Безбарвною Хною La'dor Pure Henna Shampoo 200ml

Ціна: 344 грн

Опис товару Шампунь La'dor Pure Henna Shampoo

 Органічний корейський шампунь La'dor Pure Henna Shampoo з освіжаючим ефектом зміцнює волосся і бореться з його випаданням, сприяє зростанню волосся. Розроблений за унікальною технологією на основі безбарвної хни. Підходить для чутливої ​​та жирної шкіри голови та частого використання. Не провокує лущення, сухість шкіри та свербіж. Завдяки інгредієнтам природного походження, шампунь відрізняється м'якою дією та помітним ефектом. Знижена кислотність стабілізує pH шкіри голови, а ментол дарує відчуття свіжості та релаксу, тонізує шкіру та надає антистресову дію. Активним компонентом шампуню є хна. Саме вона має антигрибковий, протибактеріальний ефект, щомінімізує можливість появи лупи та відчуття сухості. Склад кошти спрямований на відновлення кератинового шару волосся для їх повноцінного захисту від зовнішніх факторів та механічних впливів. Ефективний шампунь також у боротьбі проти ламкості волосся та усунення посічених кінчиків. Ця дія забезпечена гідролізованим колагеном.

Шампунь La'dor Pure Henna Shampoo Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Шампунь La'dor Pure Henna Shampoo в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Шампуні купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Шампуні и купити Шампунь La'dor Pure Henna Shampoo в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Шампунь La'dor Pure Henna Shampoo

Тип волосся всі типи, пошкоджені
Призначення відновлення, від лупи, пом'якшення, зволоження, заспокоєння
Категорія для жінок
Клас косметики Міддл-маркет
Об `єм 200мл
Номер у упаковці, ПК 1
З'єднання Water, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide MEA, Glycol Distearate, Polyquaternium-7, Acrylamidopropyltrimonium Chloride/Acrylamide Copolymer, PPG-3 Caprylyl Ether, Menthol, Guar Hydro (Henna) Flower/Fruit/Leaf Extract, Hydrolyzed Collagen, Opuntia Ficus-Indica Extract, Disodium EDTA, Citric Acid, CI 19140, CI 42090, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Fragrance
Застосування шампунь наноситься на ретельно зволожене волосся. Після пари хвилин масування шкіри голови, засіб теплою проточною водою
Країна-виробник товарів Корея
Дія регенерація
Особливості Основний компонент шампуню - безбарвна хна, яка здатна відновити навіть сильно пошкоджене волосся. Ментолова олія дбайливо очищає шкіру, усуває лупу та нормалізує роботу сальних залоз. Колаген захищає локони від впливу ультрафіолетових променів, утворюючи на них тонку захисну плівку. Так як шампунь із слабкою кислотністю, він підходить навіть для чутливої ​​шкіри.

* Технічні характеристики Шампунь La'dor Pure Henna Shampoo можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Шампунь La'dor Pure Henna Shampoo

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →