Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: link_prev_product

Filename: product/block.php

Line Number: 77

Повернутись до списку

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: link_next_product

Filename: product/block.php

Line Number: 86

Шампунь La'dor Pure Henna Shampoo

Код товару: 178413
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 3-5 днів
  • Виробник: Lador
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Шампуні Шампунь La'dor Pure Henna Shampoo

Шампунь із хною проти випадіння волосся, 200мл.

Ціна: 344 грн

Опис товару Шампунь La'dor Pure Henna Shampoo

Шампунь La'dor Pure Henna Shampoo є чудовим поєднанням сучасних інновацій і поважних традицій Сходу. Шампунь на основі хни, ментолу і колагену має заспокійливий ефект, і швидко усуває причини появи лупи всіх видів, захищає волосся від зовнішніх подразників, допомагає посилити пошкоджену кератинову структуру і робить волосся слухняним, м'яким і шовковистим.
 
Активні інгредієнти:
Основним компонентом шампуню La'dor Pure Henna Shampoo є безбарвний екстракт хни. Цей лікувальний інгредієнт ефективно відновлює гідроліпідну оболонку волосся і колишню красу, блиск і міцність навіть сильно пошкодженому, вигорілому, неживому волоссю. Хнанезамінна під час боротьби з себорейним синдромом, і має потужний протисвербіжний ефект. Компонент гасить запальні процеси в епідермісі, і надає волоссю об'єму та пружності. Хна підходить навіть для гранично чутливої ​​шкіри, тому що не провокує появу алергічної реакції.
Ментолова олія. Багато такими елементами як терпин, евкаліптол і піня. Ефективно усуває лупу та очищає шкіру від забруднення та токсинів. Нормалізує роботу сальних залоз, що благотворно позначається на рівні чистоти волосся та епідермісу, та зменшує ризик розвитку шкірних запалень. Завдяки стимуляції капілярного кровообігу покращує харчування волосся, і надає локонам силу і приємний.блиск.
Екстракт опунції. Справжня криниця галактуронової та аскорбінової кислот, містить велику кількість нейтральних вуглеводів. Глибоко зволожує епідерміс та відновлює водний баланс волосся. Також має антимікробну та протизапальну дію, допомагає боротися із сезонними проявами хронічної себореї. Забирає почуття сверблячки і заспокоює шкірний покрив.
Лімонна кислота. Швидко звужує надмірно розширені пори і зупиняє тим самим випадання ослабленого, витонченого волосся. Також пом'якшує волосся, повертає їм блиск і шовковистість після фарбування.
Гідролізований колаген. Цей білок відновлює нестачу амінокислот у клітинах епідермісу.і має загальну оздоровлюючу дію. Також колаген створює на волоссі тонку захисну плівку, яка не пропускає вільних радикалів і нейтралізує вплив ультрафіолету. Оброблене колагеном волосся стає більш керованим, блискучим і пишним.
Спосіб застосування:
Шампунь з хною, що зміцнює La'dor Pure Henna Shampoo, наноситься на ретельно зволожене волосся. Після декількох хвилин масування шкіри голови, засіб змивається теплою проточною водою.
 
Повний склад:
Water, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide MEA, Glycol Distearate, Polyquaternium-7, Acrylamidopropyltrimonium Chloride/Acrylamide Copolymer, PPG-3 Caprylyl Ether, Menthol , Lawsonia Inermis (Henna) Flower/Fruit/Leaf Extract, Hydrolyzed Collagen,Opuntia Ficus-Indica Extract, Disodium EDTA, Citric Acid, CI 19140, CI 42090, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Fragrance
 
Обсяг: 200мл.

Шампунь La'dor Pure Henna Shampoo Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Шампунь La'dor Pure Henna Shampoo в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Шампуні купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Шампуні и купити Шампунь La'dor Pure Henna Shampoo в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Шампунь La'dor Pure Henna Shampoo

Тип волосся пошкоджені
Призначення відновлення
Категорія для жінок
Клас косметики Міддл-маркет
Об `єм 200мл
Номер у упаковці, ПК 1
З'єднання Water, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide MEA, Glycol Distearate, Polyquaternium-7, Acrylamidopropyltrimonium Chloride/Acrylamide Copolymer, PPG-3 Caprylyl Ether, Menthol, Guar Hydro (Henna) Flower/Fruit/Leaf Extract, Hydrolyzed Collagen, Opuntia Ficus-Indica Extract, Disodium EDTA, Citric Acid, CI 19140, CI 42090, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Fragrance
Застосування Шампунь з хною, що зміцнює La'dor Pure Henna Shampoo, наноситься на ретельно зволожене волосся. Після пари хвилин масування шкіри голови засіб змивається теплою проточною водою.
Країна-виробник товарів Корея
Дія регенерація
Особливості Шампунь на основі хни, ментолу і колагену має заспокійливий ефект, і швидко усуває причини появи лупи всіх видів, захищає волосся від зовнішніх подразників, допомагає посилити пошкоджену кератинову структуру і робить волосся слухняним, м'яким і шовковистим.

* Технічні характеристики Шампунь La'dor Pure Henna Shampoo можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Шампунь La'dor Pure Henna Shampoo

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →