Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: link_prev_product

Filename: product/block.php

Line Number: 77

Повернутись до списку

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: link_next_product

Filename: product/block.php

Line Number: 86

Шампунь La'dor Keratin LPP Shampoo 150ml

Код товару: 185173
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 3-5 днів
  • Виробник: Lador
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Шампуні Шампунь La'dor Keratin LPP Shampoo 150ml

Кератиновий безсульфатний шампунь La'dor Keratin LPP Shampoo 150ml

Ціна: 258 грн

Опис товару Шампунь La'dor Keratin LPP Shampoo 150ml

 Універсальний безсульфатний шампунь La'dor Keratin LPP Shampoo є "швидкою допомогою" для пошкодженого, ослабленого і ламкого волосся. Протеїни, білки, рослинні екстракти та ефірні олії, що містяться в цьому шампуні, що відновлює, доповнюють один одного і лікують волосся, пошкоджене забарвленням і хімічною завивкою.

 
Переваги безсульфатного шампуню:
Сульфати не змиваються повністю, накопичуючись у шкірі голови та волоссі. Згодом це призводить до алергічних реакцій та подразнень. Щоб уникнути цих проблем, слід користуватись безсульфатними шампунями.
До складу безсульфатного шампуню входять натуральні компоненти (Cocamidopropyl Betaine, Disodium Laureth Sulfosuccinate),які легко змити з волосся та шкіри без пошкодження захисного шару епідермісу.
Забарвлене волосся виглядатиме яскравіше і природніше, зберігаючи гарний колір, при використанні саме безсульфатних шампунів.
Кошти без сульфатів не дають волоссю пушитися, адже структура волосся залишається неушкодженою.
Не можна користуватися сульфатними шампунями після процедури кератинового випрямлення, оскільки сульфати дуже швидко вимивають кератин.
 
 
Склад шампуню:
 
Кератин LPP. Є ефективним замінником небезпечного силікону у шампунях. Усуває тріщини у волосяній структурі, відновлюючи її цілісність. Тонкі і ламкі волосся повертаютьколишній обсяг і стають значно міцнішими.
Протеїни шовку. Ці водорозчинні білкові молекули є кондиціонером і потужним зволожувачем. Легка протеїнова плівка зовсім не обтяжує волосся, але ефективно захищає його від шкідливого впливу ззовні. Також цей компонент активізує ''сплячі'' цибулини та прискорює ріст волосся.
Колагеновий білок. Збільшує міцність волосся, і робить його більш слухняним для розчісування.
Екстракт лаванди. Нормалізує кровообіг та зупиняє активне випадання волосся. Також використовується для терапії широко поширених шкірних захворювань на кшталт себореї.
Екстракт камелії. Глибоко живить клітини шкіри та волосся,прискорює процеси клітинного оновлення.
Екстракт листя баобабу. Позбавляє волосся і шкіру голови від сухості і нормалізує водно-сольовий баланс.
Олія жожоба. Цей незамінний компонент добре розчиняє жири та швидко очищає волосся та шкіру від забруднення. Таким чином масло зупиняє процес випадання волосся, оскільки повертає доступ кисню до волосяних цибулин.
Олія авокадо. Швидко зцілює волосся, пошкоджене агресивними хімічними компонентами фарб та інших косметичних засобів. Робить волосся м'яким, блискучим і слухняним під час укладання.
Арганова олія. Цей рідкісний і дорогий компонент прибирає кінчики, що січуться, повертає блиск і красусухим і неживим волоссям.
Евкаліптова олія. Дезінфікує шкіру голови та поверхню волосяних ниток. Швидко та ефективно гасить запальні процеси, заспокоює шкіру та має протисвербіжний ефект.
Касторове масло. Зміцнює волосся і живить волосяні цибулини. Прискорює ріст волосся, надає йому блиску, робить його шовковистим і еластичним.

Шампунь La'dor Keratin LPP Shampoo 150ml Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Шампунь La'dor Keratin LPP Shampoo 150ml в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Шампуні купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Шампуні и купити Шампунь La'dor Keratin LPP Shampoo 150ml в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Шампунь La'dor Keratin LPP Shampoo 150ml

Категорія для жінок
Клас косметики Міддл-маркет
Об `єм 150мл
Номер у упаковці, ПК 1
Країна-виробник товарів Корея
Особливості без силікону

* Технічні характеристики Шампунь La'dor Keratin LPP Shampoo 150ml можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Шампунь La'dor Keratin LPP Shampoo 150ml

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →