Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: link_prev_product

Filename: product/block.php

Line Number: 77

Повернутись до списку

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: link_next_product

Filename: product/block.php

Line Number: 86

Шампунь La'dor Damage Protector Acid Shampoo 150 ml

Код товару: 168633
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Lador
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Шампуні Шампунь La'dor Damage Protector Acid Shampoo 150 ml

Безлужний шампунь "La'dor Damage Protector Acid shampoo" підтримує оптимальне для шкіри голови та волосся лужне середовище - слабо-кисле (pH 4.5-5.5).

Ціна: 129 грн
товар знято з виробництва

Опис товару Шампунь La'dor Damage Protector Acid Shampoo 150 ml

 Захисний шампунь для пошкодженого волосся Lador Damage Protector Acid Shampoo. Засіб ідеально підійде для фарбованого волосся, а також волосся, яке часто піддається термообробці: випрямленню, створенню локонів і т. д. Засіб активно захищає і зміцнює колір фарбованого волосся і зміцнює і відновлює кутикулу пошкодженого волосся, а також добре утримує локони (після хімічної завивки волосся локони довше тримають форму). Безлужний шампунь розроблений для того, щоб збалансувати вміст кислоти та лугу у волоссі, що піддаються впливу хімічних препаратів, відновлює кутикулу пошкодженого волосся. Завдяки м'якій кислотності шампунь підходитьдля очищення дуже чутливої ​​шкіри голови. Низька кислотність (pH 4.5) шампуню робить його ідеально придатним для фарбованого волосся та для чутливої ​​шкіри голови. Шампунь зміцнює колір фарбованого волосся, продовжує його стійкість. Шампунь рекомендується використовувати безпосередньо перед фарбуванням та після фарбування. Шампунь зі слабкою кислотністю відновлює водно-жировий баланс шкіри голови, зменшує сухість та ламкість волосся.

Шампунь La'dor Damage Protector Acid Shampoo 150 ml Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Шампунь La'dor Damage Protector Acid Shampoo 150 ml в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Шампуні купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Шампуні и купити Шампунь La'dor Damage Protector Acid Shampoo 150 ml в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Шампунь La'dor Damage Protector Acid Shampoo 150 ml

Тип волосся Пофарбовані, пошкоджені, сухі
Призначення Відновлення, захист кольору волосся, від лупи, очищення
Категорія Для жінок
Об `єм 150ml
З'єднання water,sodium Laureth Sulfate,Cocamidopropyl Betaine,Lauramide DEA,sodium Lauryl Sulfate,Argania spinosa Kernel oil,Disodium EDTA,Polyquaternium-10,Citric Acid, Climbazole,Sodium Benzoate,Phenoxyethanol,Cl 19
Країна-виробник товарів Корея

* Технічні характеристики Шампунь La'dor Damage Protector Acid Shampoo 150 ml можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Шампунь La'dor Damage Protector Acid Shampoo 150 ml

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →