Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники KZ ZSX з мікрофоном Purple

Код товару: 244823
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: KZ
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники KZ ZSX з мікрофоном Purple

Навушники KZ ZSX з мікрофоном Purple з'явилися на ринку нещодавно, проте вже визнані одними з найкращих у своїй ціновій категорії. Особлива конструкція корпусу ефективно ізолює зовнішні шуми, що забезпечує комфорт при прослуховуванні музики.

Ціна: 2279 грн
шт

Опис товару Навушники KZ ZSX з мікрофоном Purple

Навушники KZ ZSX з мікрофоном Purple з'явилися на ринку нещодавно, проте вже визнані одними з найкращих у своїй ціновій категорії.
 
У кожному навушнику є наступна конфігурація драйверів: по 2 драйвера DWEK BA для середніх та високих частот, 1 10-міліметровий DD драйвер для низьких частот та 1 драйвер 30095 для високих частот. Завдяки цьому налаштуванню звук виходить потужним і всеосяжним, динамічним і яскравим у всіх відношеннях, а діапазон частот, що відтворюються, становить 7-40000 Гц.
 
Навушники KZ ZSX мають знімний кабель, що відкриває для меломанів додаткову можливість модернізації під "свої вимоги" (хоча і комплектний кабель 6N OFC перерізом 0,75 мм чудово справляється зсвоєю функцією). Кабель має 2-контактний позолочений роз'єм. Особлива конструкція слота для підключення кабелю забезпечує надійний захист від механічних пошкоджень контактів та продовжує їх термін служби.
 
В кабель інтегрований блок керування з вбудованим мікрофоном, тому дані навушники також можна використовувати як гарнітуру. Клавіша блоку керування має функцію відповіді на дзвінок, завершення дзвінка, перегортання треків вперед/назад, паузи/запуску відтворення, а також виклику голосового помічника (залежить від девайса, до якого підключено навушники).
 
Вогут легко перетворитися з дротових на Bluetooth навушники. Для цього компанія Shenzhen Yuanze Electronic Co. Ltdвипускає високоякісні кабелі із вбудованою батареєю (так звані шнурки), які мають модуль Bluetooth версії 5.0 та підтримують кодек Aptx.
 
За рахунок ретельно продуманої структури корпусу та збалансованих звукових каналів кожного навушника, користувач зможе почути навіть найдрібніші деталі під час прослуховування.
 
Ергономічний дизайн навушників KZ ZSX з мікрофоном Purple розроблений на основі величезної кількості зібраних та оброблених даних, що враховують індивідуальні особливості вушної раковини. Особлива конструкція корпусу ефективно ізолює зовнішні шуми, що забезпечує комфорт під час прослуховування музики.

Навушники KZ ZSX з мікрофоном Purple Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники KZ ZSX з мікрофоном Purple в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники KZ ZSX з мікрофоном Purple в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники KZ ZSX з мікрофоном Purple

Тип Навушники з мікрофоном
Тип дизайну Вакуумні
Метод з'єднання Бездротові
Тип акустичної конструкції Закриті
Тип кріплення Без кріплення
Дизайн випромінювача Гібридні
Додатково Довжина кабелю: 1.25 м
Матеріал амбушюру: силікон
Опір: 24 Ом
Тип роз'єму: mini jack 3.5 мм
Чутливість: 104 дБ
Забарвлення Фіолетовий

* Технічні характеристики Навушники KZ ZSX з мікрофоном Purple можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники KZ ZSX з мікрофоном Purple

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на KZ ZSX з мікрофоном Purple

Код товару: 244822
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 345315
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 370722
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →