Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Транспорт Kugoo S1 Pro Black

Код товару: 219741
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Kugoo
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Транспортувати Транспорт Kugoo S1 Pro Black

Самокат Kugoo S3 має великий запас ходу, високий комфорт пересування. Самокат розрахований на вагу користувача до 150 кг. Kugoo S3 Pro має потужність 350 Вт. Самокат може розвивати швидкість до 30 км/год і долати кут нахилу поверхні 15°. Kugoo S3 Pro оснащений великими 8-дюймовими колесами.

Ціна: 11395 грн
шт

Опис товару Транспорт Kugoo S1 Pro Black

 Руль самоката регулюється за висотою до 110 см. Передній і задній амортизатори згладжують вибоїни та дефекти дороги. Kugoo S3 Pro має конструкцію, що складається. Самокат виготовлений з легкого та міцного авіаційного алюмінію, його вага складає всього 11 кг. Акумулятор ємністю 8800 мАг, який забезпечує до 20 км ходу на одному заряді. Для повного заряджання акумулятора потрібно 4 години. Яскраве підсвічування (габаритні вогні, стопи, поворотники) гарантує безпечне використання самокату за умов напруженого руху. Вологозахист за стандартом IP54 надасть можливість користуватися самокатом у вологу погоду, захищаючи електричну систему від попадання води. Всі подробиці Kugoo S3 Pro відображаються на яскравому інформаційному дисплеї. Дізнайтеся про пройдену дистанцію та швидкість руху, про заряд акумулятора, роботу підсвічування та інші деталі, просто глянувши на дисплей.

Транспорт Kugoo S1 Pro Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Транспорт Kugoo S1 Pro Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Транспортувати купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Транспортувати и купити Транспорт Kugoo S1 Pro Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Транспорт Kugoo S1 Pro Black

Тип Електросамокат
максимальна швидкість 30.0 (км/год)
Забарвлення Чорний
максимальна потужність 350.0 (Вт)
Вага 11 кг

* Технічні характеристики Транспорт Kugoo S1 Pro Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Транспорт Kugoo S1 Pro Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Kugoo S1 Pro Black

Код товару: 206488
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 309632
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 310650
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →