Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Велосипед KTM WILD CROSS 20

Код товару: 345379
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: KTM
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Велосипеди для дітей Велосипед KTM WILD CROSS 20

KTM Wild Cross 20" - це перший крок Вашої дитини до незалежності як від батьків, так і від доріг.

Ціна: 23306 грн
шт

Опис товару Велосипед KTM WILD CROSS 20

 KTM Wild Cross 20" - це перший крок Вашої дитини до незалежності як від батьків, так і від доріг. Wild Cross - це досить унікальна модель підліткового велосипеда класу гібрид або як його ще називають - крос. Такий байк поєднує в собі атрибути гірського та шосейного типу, а значить Ваша дитина зможе пересуватися як містом, так і пересіченою місцевістю.

 
Рама зроблена з алюмінію, склад якого передбачає в собі крім самого алюмінію: магній, кремній та мідь, що в результаті дає неперевершені міцнісні та вагові характеристики за адекватну ціну, а це дуже великий плюс, як для підліткового байка. Внизу на рамі є посадкове місце під питну флягу зфлягоутримувачем або для кріплення під насос.
 
Алюмінієва ригідна вилка робить байк легким на ходу через відсутність розгойдування, яке завжди виникає на амортизаторах, навіть якщо вони мають спеціальні протидіючі системи. Така вилка також робить дитину спритнішою, а сам байк стає більш керованим. Якщо дивитися з боку підлітків, які ще не вміють ідеально їздити, така вилка здатна надати правильного відчуття їзди та підвищити рівень навичок. Адже, на відміну від амортизаційних виделок, з ригідною моделлю потрібно бути уважніше.
 
Трансмісія на 7 швидкостей зібрана на базі заднього перемикача Shimano RD-TY200-SS, тріскачки Shimano MF-TZ510-7 та шифтерівSL-RV200-7R. Перемикач ідеально підходить для підліткового байка, оскільки забезпечує якісне та точне перемикання навіть у складних погодних умовах. Корпус виготовлений із алюмінієвого сплаву, а рамка із міцної сталі, налаштування ведеться за допомогою двох болтів. Ергономічні шифтери мають функцію індексного перемикання з легким поворотом зап'ястя. Муфта вільного ходу має більшу стійкість до корозії на відміну від попередніх версій, забезпечуючи надійне перемикання в різних погодних умовах. Підвищувати та знижувати передачі можна відразу на кілька рівнів, а дізнатися, на якій передачі система можна лише глянувши на покажчик.
 
Обідні гальма Tektro TS325-A - це модель,яка найбільш добре себе показує на дитячих та підліткових велосипедах. Важелі мають конструкцію, оптимізовану під ідеальне гальмування на невеликих колесах (20” - 24”). Завдяки регулюванню ручки можна точно відрегулювати пристрій у бік чутливості та стабільності. Обідні гальма дуже невибагливі та прості у використанні, колодки взаємозамінні, що дає можливість змінити їх практично на будь-яку іншу пару, а саму систему у разі пошкоджень можна відремонтувати навіть у польових умовах.
 
Передня втулка KT-A1GF та задня KT-A11R зібрані на алюмінієвих кулькових підшипниках. Підшипники надійно закриті від зовнішніх подразників, забезпечуючи хорошіхарактеристики зносостійкості та накату. Обода виконані з алюмінію, обробленого на верстаті з ЧПУ, що дозволило досягти високої точності та надійності. Покришки Schwalbe Black Jack забезпечують відмінне зчеплення з ґрунтами через агресивні шиповані протектори, а антипрокольний шар K-Guard армований кевларовим волокном забезпечує захист колеса від пробиття протягом усього шляху.

Велосипед KTM WILD CROSS 20 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Велосипед KTM WILD CROSS 20 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Велосипеди для дітей купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Велосипеди для дітей и купити Велосипед KTM WILD CROSS 20 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Велосипед KTM WILD CROSS 20

Огляд Подростковый
Діаметр коліс 20"
Батьківська ручка управління Нет
Кількість швидкостей 7 шт
Тип кадру Алюминий
Забарвлення Синий
Вага 8.9 кг
додаткові характеристики KTM Wild Cross 20" подходит для движения по асфальту, велосипедным дорожкам, проселочным дорогам с твердым покрытием или гравийной насыпью, а также по пересеченной местности с умеренными подъемами и спусками. Помните, прыжки не должны превышать высоту в 15 см. Максимальная весовая нагрузка на байк с учетом экипировки не должна превышать 59 кг.

* Технічні характеристики Велосипед KTM WILD CROSS 20 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Велосипед KTM WILD CROSS 20

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на KTM WILD CROSS 20

Код товару: 265195
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 163099
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 163100
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →