Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Кросівки M-TAC Summer PRO Coyote р.40

Код товару: 386826
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: M-Tac
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Взуття для полювання/риболовлі Кросівки M-TAC Summer PRO Coyote р.40

M-Tac кросівки Summer Pro – найкращий вибір для повсякденного використання. Виготовлені з якісних синтетичних матеріалів (поліестер), що дозволяє їм бути одночасно дихаючими, зносостійкими та міцними. Особливістю цієї моделі є щільне переплетення тканини, яка не пропускає пісок та пил.

Ціна: 2150 грн
шт

Опис товару Кросівки M-TAC Summer PRO Coyote р.40

M-Tac кросівки Summer Pro – найкращий вибір для повсякденного використання. Виготовлені з якісних синтетичних матеріалів (поліестер), що дозволяє їм бути одночасно дихаючими, зносостійкими та міцними. Особливістю цієї моделі є щільне переплетення тканини, яка не пропускає пісок та пил. Кросівки легкі, не бояться негативних зовнішніх впливів та легко чистяться від забруднень. Сітчасті ділянки забезпечують вентиляцію та створюють ідеальний мікроклімат усередині кросівок. Обгумований носок і п'ята надійно захищають ноги від ударів і роблять взуття більш довговічним. Підошва з EVA-піни та гуми стійка до стирання та дуже надійна. Агресивний протектор дає максимальне зчеплення з поверхнею під час ходьби чи бігу. Кросівки гарантують ефективну амортизацію та захист від ударних навантажень. Summer Pro розраховані на літню погоду, ранню осінь або пізню весну, а також відрізняються стильним дизайном та невеликою вагою.

Кросівки M-TAC Summer PRO Coyote р.40 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Кросівки M-TAC Summer PRO Coyote р.40 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Взуття для полювання/риболовлі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Взуття для полювання/риболовлі и купити Кросівки M-TAC Summer PRO Coyote р.40 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Кросівки M-TAC Summer PRO Coyote р.40

Сезон Літо
Топ -матеріал Поліестер
Забарвлення Койот
Розмір 40

* Технічні характеристики Кросівки M-TAC Summer PRO Coyote р.40 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Кросівки M-TAC Summer PRO Coyote р.40

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Кросівки M-TAC Summer PRO Coyote р.40

Код товару: 355176
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 355177
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 355179
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →