Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: link_prev_product

Filename: product/block.php

Line Number: 77

Повернутись до списку

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: link_next_product

Filename: product/block.php

Line Number: 86

Крем-молочко Tony Moly Magic Food Banana Hand Milk

Код товару: 178160
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 3-5 днів
  • Виробник: Tony Moly
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Догляд за рукою Крем-молочко Tony Moly Magic Food Banana Hand Milk

Крем-молочко для рук, 45мол.

Ціна: 258 грн

Опис товару Крем-молочко Tony Moly Magic Food Banana Hand Milk

 Давня індійська легенда свідчить, що змій спокусив Єву зовсім не яблуком, а... бананом. Форма банана розбурхує фантазію, м'який, жовтий колір налаштовує на оптимізм, а аромат і приємний смак викликають захоплення. До того ж він дуже корисний. Слово «банан» бере свій початок із креольської мови, де воно перекладається як «ням-ням».

 
Недарма це один із найпопулярніших фруктів у світі, а Європа та Америка вже котрий рік ведуть неабияку «бананову» війну за право вважатися головним постачальником. Шанувальниками банана були такі всесвітньо відомі особи, як Олександр Македонський, Карл Маркс та Чарльз Дарвін. А шанувальниками крему-молочка для рук Tony Moly Magic Food Banana Hand Milk станутьвсі ті, хто дбає про ніжну шкіру рук.
 
Tony Moly Magic Food Banana Hand Milk у забавній, яскравій упаковці у формі банана вже своїм виглядом налаштовує на веселий лад. А аромат її вмісту може запросто пробудити ваші слинки. Склад же цього ніжного молочка точно припаде до смаку шкірі рук і зробить її ситою та доглянутою. Tony Moly Magic Food Banana Hand Milk – це гастрономічний фаворит ваших ручок.
 
Застосування:
 
Вийміть із туби достатню кількість молочка і м'яко утріть у чисту, суху шкіру рук. Дайте трохи часу вбратися. Застосовуйте за потребою.
 
Об'єм: 45 мл.

Крем-молочко Tony Moly Magic Food Banana Hand Milk Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Крем-молочко Tony Moly Magic Food Banana Hand Milk в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Догляд за рукою купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Догляд за рукою и купити Крем-молочко Tony Moly Magic Food Banana Hand Milk в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Крем-молочко Tony Moly Magic Food Banana Hand Milk

Огляд Крем-молочко
Об `єм 45мл.
Застосування для рук
Дія живить, зволожує
Тип шкіри для всіх типів
Клас косметики Міддл-маркет
Категорія для жінок
Країна-виробник товарів Корея
Номер у упаковці, ПК 1
З'єднання Water, Glycerin, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Butylene Glycol, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Musa Sapientum (Banane) Grut , Cetearyl Glucoside, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Fragrance(Parfum), Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Caprylyl Glycol, Tromethamine, Ethylhexylglycerin, Milk Protein Extract, 1,2-Hex
Час застосування універсальний

* Технічні характеристики Крем-молочко Tony Moly Magic Food Banana Hand Milk можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Крем-молочко Tony Moly Magic Food Banana Hand Milk

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →