Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: link_prev_product

Filename: product/block.php

Line Number: 77

Повернутись до списку

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: link_next_product

Filename: product/block.php

Line Number: 86

Крем для рук Palmer's з кокосовою олією

Код товару: 266973
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 3-5 днів
  • Виробник: Palmer's
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Тіло креми Крем для рук Palmer's з кокосовою олією

Формула на основі кокосової олії від компанії Palmer's містить отримані екологічно чистим та етичним способом кокосова олія та олія моної з Таїті з додаванням пелюсток тіаре.

Ціна: 172 грн

Опис товару Крем для рук Palmer's з кокосовою олією

 Доглянуті руки — це не лише складова привабливого образу, а й гарантія максимального комфорту. Щоб вони радували м'якістю та красою, варто регулярно піклуватися про них за допомогою спеціально розробленого крему з кокосовою олією та вітаміном Е від американського бренду Palmer's.

 
Формула високоефективного засобу збагачена маслом Моною, кокосу та солодкого мигдалю, що насичують шкіру корисними поживними речовинами. Вона не містить парабенів, фталатів, мінеральних масел, сульфатів, глютена та барвників. Екстракт квітки Тіаре має інтенсивну зволожуючу дію. Крем для рук пом'якшує шкіру, заспокоює подразнення та почервоніння. Він має приємний аромат, забезпечує максимально комфортні відчуття.

Крем для рук Palmer's з кокосовою олією Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Крем для рук Palmer's з кокосовою олією в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Тіло креми купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Тіло креми и купити Крем для рук Palmer's з кокосовою олією в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Крем для рук Palmer's з кокосовою олією

Огляд Крем для рук
Призначення зволоження
Час застосування універсальний
Клас косметики натуральна
Номер у упаковці, ПК 1
З'єднання Aqua, cocos nucifera fruit extract, glycerin, cocos nucifera oil, cetearyl alcohol, glyceryl stearate, hydrogenated vegetable oil, glycine soja oil, di-ppg-3 myristyl ether adipate, PEG-100 stearate, theobroma cacao , gardenia tahitensis flower extract, cocos nucifera, water, macadamia ternifolia seed oil, prunus amygdalus dulcis oil, withania somnifera root extract, sinc adipe lac. phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, tetrasodium EDTA, sodium polyacryl
Країна-виробник товарів США
Додатково Спосіб застосування

нанесіть крем на чисту шкіру рук, помасажуйте до повного вбирання.

* Технічні характеристики Крем для рук Palmer's з кокосовою олією можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Крем для рук Palmer's з кокосовою олією

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →