Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бінокль Kowa SV II 8x32 WP (Special Offer) (929943)

Код товару: 302389
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Kowa
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Бінокль Бінокль Kowa SV II 8x32 WP (Special Offer) (929943)

Змінена кольорова гама біноклів тепер більше підходить мисливцям, забезпечуючи належне маскування серед рослинності. Внутрішні захисні кришки об'єктивів замінені більш надійні - зовнішні.
Захисне гумове покриття навколо лінз об'єктивів тепер має збільшену товщину пропорційно до діаметра лінз, тим самим забезпечуючи надійний захист від ударів навіть біноклів з великою апертурою.

Ціна: 9890 грн
шт

Опис товару Бінокль Kowa SV II 8x32 WP (Special Offer) (929943)

Серія біноклів Kowa SV II поєднує доступну за ціною оптику, створену без компромісів. Варто визнати, що навіть чудовий бінокль може бути покращений: друга генерація біноклів Kowa SV II – це відповідь виробника на відгуки користувачів.

Бінокль Kowa SV II 8x32 WP (Special Offer) (929943) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бінокль Kowa SV II 8x32 WP (Special Offer) (929943) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Бінокль купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Бінокль и купити Бінокль Kowa SV II 8x32 WP (Special Offer) (929943) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бінокль Kowa SV II 8x32 WP (Special Offer) (929943)

Тип Бінокль
Частота наближення
Особливості Kowa Repelling (KR) Coating - це багатофункціональне покриття, спеціально розроблене для біноклів Kowa SV і Kowa YF, яке наноситься на зовнішні сторони лінз, запобігаючи появі подряпин і водночас є гідрофобним та оілофобним.
Phase Coating - спеціальне фазорегулююче покриття, яке наноситься на одну з поверхонь призменной обертової системи у вигляді найтонших шарів.
Захист Вологозахищені, газонаповнені, ударостійкі.
Тип дизайну Roof
Френдеринг Постійна
додаткові характеристики Waterproof - означає, що оптика герметизована ущільнювальним О-кільцем і захищена від проникнення вологи міжнародним класом IPX7.
Fogproof означає, що корпус зсередини заповнений сухим азотом, що виключає конденсацію вологи на внутрішніх поверхнях при перепаді температур.
Lightweight Body - корпус біноклів даної серії виготовлений із особливо легкого полікарбонату, що дозволило зменшити вагу на 10-20% порівняно з аналогічними моделями конкурентів.

* Технічні характеристики Бінокль Kowa SV II 8x32 WP (Special Offer) (929943) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бінокль Kowa SV II 8x32 WP (Special Offer) (929943)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Kowa SV II 8x32 WP (Special Offer) (929943)

Код товару: 342066
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 249280
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 324527
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →