Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бінокль Kowa BD 8x56 XD Prominar

Код товару: 166408
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Kowa
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Бінокль Бінокль Kowa BD 8x56 XD Prominar

Збільшення: 8 x
Тип збільшення: фіксоване
Діаметр об'єктива: 56 мм
Тип призм: Roof
Матеріал призмів: BAK4
Просвітлення: Fully Multi Coated

Ціна: 22618 грн
шт

Опис товару Бінокль Kowa BD 8x56 XD Prominar

Kowa BD 8x56 XD Prominar - світлосильний бінокль преміум-класу від японського бренду Kowa. Прилад укладений у міцний корпус із магнієвого сплаву, тому, незважаючи на солідну апертуру, важить близько 1 кілограма.

Символи XD у назві серії означають, що при виготовленні лінз використовувалося оптичне скло з екстра-низькою дисперсією: це дозволило знизити рівень хроматизму до абсолютно не помітного оком рівня. Завдяки фазокоректуючого і відбиває покриття на деяких поверхнях призматичних елементів, бінокль здатний до високої деталізації зображення. Дана модель генерує наближену у 8 разів картинку чудової якості: чітку, контрастну та світлу.

Власникбінокля Kowa BD 8x56 XD Prominar зможе спостерігати за великою ділянкою простору: на відстані кілометра поле зору приладу становить 105 м. Мінімальна дистанція фокусування приладу дорівнює 3 м, тобто об'єкти, віддалені від спостерігача на відстань, не меншу від зазначеного, можна буде розглянути деталях.

Розмір світлової зіниці дорівнює 7 мм: це говорить про те, що даний бінокль - світлосильний пристрій, придатний для роботи навіть у напівтемряві. Всі поверхні «скло-повітря» оптичної системи бінокля Kowa BD 8x56 XD Prominar мають багатошарове діелектричне покриття, що збільшує світлопропускну здатність скла.

Крім того, на зовнішні сторони лінз окулярів та об'єктивівдодатково нанесено гідрофобне покриття, яке захищає не тільки від дощових крапель, а й від подряпин, відбитків пальців та налипання бруду.

Бінокль Kowa BD 8x56 XD Prominar Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бінокль Kowa BD 8x56 XD Prominar в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Бінокль купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Бінокль и купити Бінокль Kowa BD 8x56 XD Prominar в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бінокль Kowa BD 8x56 XD Prominar

Тип Бінокль
Частота наближення 8 x
Особливості • ED – скло
• висувні наочники
• кріплення на штатив
• фазова корекція
Захист • водонепроникність
• газонаповнення
• міцний магнієвий корпус
Тип дизайну Roof
додаткові характеристики Винос вихідної зіниці: 23 мм
Фокусування: центральне
Межа фокусування від: 3 м
Поле зору на 1000м: 105 м

* Технічні характеристики Бінокль Kowa BD 8x56 XD Prominar можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бінокль Kowa BD 8x56 XD Prominar

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Kowa BD 8x56 XD Prominar

Код товару: 324642
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 292557
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 166405
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →