Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бінокль Kowa BD 12x56 XD Prominar

Код товару: 166406
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Kowa
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Бінокль Бінокль Kowa BD 12x56 XD Prominar

Тип: бінокль; Кратність збільшення (x): 12; Поле зору на відстані 1 км (м): 96; Сутінковий фактор: 25.9; Відносна яскравість: 21.8; Фазова корекція; Діаметр об'єктива (мм): 56; Діаметр вихідної зіниці (мм): 4.67; Винос вихідної зіниці (мм): 16; Призма: Roof; Пило-, вологозахист

Ціна: 30960 грн
шт

Опис товару Бінокль Kowa BD 12x56 XD Prominar

Прекрасна професійна модель преміум класу. Бінокль від однієї з найпопулярніших фірм – японської компанії KOWA, чиї розробки у сфері оптичних технологій на голову обійшли конкурентів.

Kowa BD 12x56 XD з інноваційної лінійки Prominar може не просто збільшити зображення з кратністю в 12 разів, а й донести його до користувача без будь-яких спотворень. Вся лінійка XD Prominar славиться своїм чудовим дизайном і відмінними користувальницькими характеристиками. Корпус виглядає стильно та чудово захищає оптичну начинку від механічних пошкоджень. Одним із плюсів лінійки XD Prominar є велике винесення вихідної зіниці, що уможливлює використання бінокля в окулярах.

Вага даної моделіне перевищує одного кілограма, що ідеально підійде для довгих походів та полювання. Ну і звичайно, крім ергономіки, дизайну та зручності, власнику гарантовано якісно впроваджені фірмові оптичні технології від марки KOWA.

Тут застосована технологія заповнення азотом, захист від попадання води та вологи, захисне покриття KR, фірмові призми та багато інших фірмових напрацювань компанії.

Бінокль Kowa BD 12x56 XD Prominar Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бінокль Kowa BD 12x56 XD Prominar в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Бінокль купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Бінокль и купити Бінокль Kowa BD 12x56 XD Prominar в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бінокль Kowa BD 12x56 XD Prominar

Тип Бінокль
Частота наближення (x): 12
Особливості • ED – скло
• висувні наочники
• кріплення на штатив
• фазова корекція
Захист • водонепроникність
• газонаповнення
Тип дизайну Porro
додаткові характеристики Діаметр вихідної зіниці: 4.67 мм
Світлосила: 21.78
Фактор сутінків: 25.92
Винос вихідної зіниці: 16 мм

* Технічні характеристики Бінокль Kowa BD 12x56 XD Prominar можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бінокль Kowa BD 12x56 XD Prominar

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Kowa BD 12x56 XD Prominar

Код товару: 330028
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 276325
Немає в наявності
Код товару: 166405
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →