Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Дитячий конструктор Конструктор на шестерні 9203 (12) 90 деталей музичний на батарейках

Код товару: 175967
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: 1A
  • Гарантія: 0
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Дитячі дизайнери та роботи Дитячий конструктор Конструктор на шестерні 9203 (12) 90 деталей музичний на батарейках

Яскравий динамічний електричний конструктор на шестерні стане улюбленим конструктором вашого малюка! Шестерні набору в яскравих кольорах і різного розміру з'єднані між собою в одну систему. Кожен малюк буде радий поспостерігати за тим, як маленькі зубчики, чіпляючись один за одного, створюють рух у всьому конструкторі. Усю конструкцію можна привести в рух вручну за допомогою важеля або автоматично. При включенні блоку-двигуна у вигляді будиночка конструктор оживає і шестерні крутяться. Гра супроводжується пісенькою англійською мовою.

Ціна: 1333 грн
шт

Опис товару Дитячий конструктор Конструктор на шестерні 9203 (12) 90 деталей музичний на батарейках

 Яскравий динамічний електричний конструктор на шестерні стане улюбленим конструктором вашого малюка! Шестерні набору в яскравих кольорах і різного розміру з'єднані між собою в одну систему. Кожен малюк буде радий поспостерігати за тим, як маленькі зубчики, чіпляючись один за одного, створюють рух у всьому конструкторі. Усю конструкцію можна привести в рух вручну за допомогою важеля або автоматично. При включенні блоку-двигуна у вигляді будиночка конструктор оживає і шестерні крутяться. Гра супроводжується пісенькою англійською мовою. Набір призначений для дітей 3+. Він сприяє розвитку логічного мислення і сприяє якнайшвидшому запам'ятовування кольорів. У наборі 90 деталей.

Дитячий конструктор Конструктор на шестерні 9203 (12) 90 деталей музичний на батарейках Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Дитячий конструктор Конструктор на шестерні 9203 (12) 90 деталей музичний на батарейках в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Дитячі дизайнери та роботи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Дитячі дизайнери та роботи и купити Дитячий конструктор Конструктор на шестерні 9203 (12) 90 деталей музичний на батарейках в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Дитячий конструктор Конструктор на шестерні 9203 (12) 90 деталей музичний на батарейках

Тип від 3 років
Стать дівчинка хлопчик
Серія 9203
Розміри упаковки Конструктори
Кількість деталей 90

* Технічні характеристики Дитячий конструктор Конструктор на шестерні 9203 (12) 90 деталей музичний на батарейках можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Дитячий конструктор Конструктор на шестерні 9203 (12) 90 деталей музичний на батарейках

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Конструктор на шестерні 9203 (12) 90 деталей музичний на батарейках

Код товару: 185441
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 185559
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 185557
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →