Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: link_prev_product

Filename: product/block.php

Line Number: 77

Повернутись до списку

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: link_next_product

Filename: product/block.php

Line Number: 86

Кондиціонер, що регенерує, Daeng Gi Meo Ri Vitalizing treatment 300ml

Код товару: 267571
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 3-5 днів
  • Виробник: Daeng Gi Meo Ri
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Шампуні Кондиціонер, що регенерує, Daeng Gi Meo Ri Vitalizing treatment 300ml

Інтенсивний кондиціонер, що регенерує, Daeng Gi Meo Ri Vitalizing Treatment призначений для комплексного догляду за волоссям.

Ціна: 645 грн

Опис товару Кондиціонер, що регенерує, Daeng Gi Meo Ri Vitalizing treatment 300ml

 Застосування цього косметичного засобу може мати як профілактичний, так і терапевтичний характер. Він запобігає випаданню, зміцнюючи коріння та цибулини, що благотворно позначається на загальному стані кучерів.

 
Натуральні рослинні екстракти зволожують, тонізують і насичують волосся та шкіру голови вітамінами, мінералами та мікроелементами, які впливають на стрижень волосся, покращуючи його структуру та надійно захищаючи від агресивних факторів: ультрафіолетового випромінювання, стресових ситуацій та пересічних ситуацій. М'які есенції підтримують оптимальний гідроліпідний баланс волосся завдяки здатності утримувати вологу в клітинах, активізують їх функцію.регенерації. Тому кучері швидше відновлюються і набувають здорового блиску.
 
Активні інгредієнти: Хризантема, Корейський женьшень, клейка реманія, Листя туї східної, Екстракт полину, екстракт плодів корейської гледичії звичайної, Екстракт кореня білого шовку

Кондиціонер, що регенерує, Daeng Gi Meo Ri Vitalizing treatment 300ml Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Кондиціонер, що регенерує, Daeng Gi Meo Ri Vitalizing treatment 300ml в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Шампуні купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Шампуні и купити Кондиціонер, що регенерує, Daeng Gi Meo Ri Vitalizing treatment 300ml в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Кондиціонер, що регенерує, Daeng Gi Meo Ri Vitalizing treatment 300ml

Тип волосся всі типи волосся
Призначення відновлення, зволоження
Категорія для жінок
Клас косметики професійна
Об `єм 300ml,
З'єднання D.I Water, Cetearyl Alcohol, Cyclopentasiloxan, Dimethicone, Stearamidopropyl Dimethylamine, Dimethicone, Fragrance, Chrysanthemum Indicum Extract, Dicaprylyl Carbonate, Betaine, Glutamic Exid, роматонікоада, Dimethicone, Dimethicone Amodimethicone, Ceteareth-20, Gleditsia Japonica Fruit Extract, Morus alba Root Extract, Eclipta prostrata Extract, Hydrolyzed Keratin, Acorus Calamus Rhizome
Застосування після застосування шампуню нанесіть кондиціонер на волосся і розподіліть по всій довжині волосся, виключаючи шкіру голови та коріння. Масажуйте волосся, добре втираючи кондиціонер. Залишити на 2-3 хв, після цього змити водою. При влученні у вічі промийте водою.
Країна-виробник товарів Корея

* Технічні характеристики Кондиціонер, що регенерує, Daeng Gi Meo Ri Vitalizing treatment 300ml можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Кондиціонер, що регенерує, Daeng Gi Meo Ri Vitalizing treatment 300ml

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →