Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: link_prev_product

Filename: product/block.php

Line Number: 77

Повернутись до списку

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: link_next_product

Filename: product/block.php

Line Number: 86

Концентрована есенція для волосся Esthetic House CP-1 Keratin Concentrate Ampoule

Код товару: 178224
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 3-5 днів
  • Виробник: Esthetic
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Маска для волосся Концентрована есенція для волосся Esthetic House CP-1 Keratin Concentrate Ampoule

Концентрована есенція з кератином, 80мл

Ціна: 688 грн

Опис товару Концентрована есенція для волосся Esthetic House CP-1 Keratin Concentrate Ampoule

 Есенція для відновлення пошкоджених пасм від південнокорейського бренду Esthetic House CP-1 Keratin Concentrate Ampoule швидко повертає локонам природний блиск, м'якість і пружність. При нанесенні волосся воно легко розподіляється, при цьому не призводить до жирності пасм. Активно живить та зміцнює структуру пасм, справляючись з ушкодженнями.

 
Благодійна дія есенції на пасмі гарантує унікальний коктейль натуральних компонентів: кератин, колаген, еластин, органічні екстракти, олія жожоба. Завдяки цьому есенція справляється з пошкодженнями волосся, потовщує його, захищає від негативного впливу. Допомагає при проблемах посіченості, тьмяності.
 
Типшкіри: усі типи, пошкоджені
 
Як використовувати
Виберіть відповідний спосіб застосування залежно від стану волосся.
 
Якщо волосся не пошкоджене або пошкоджене несильно, і ви хочете використовувати есенцію для профілактики, нанесіть засіб на злегка підсушені після миття локони і змийте через пару хвилин.
Якщо волосся потребує відновлення, нанесіть засіб на ніч і ретельно промийте волосся вранці.
Якщо ви часто фарбуєте волосся і не хочете ризикувати його станом, додайте по 3-5 мл есенції в фарбу для волосся; це допоможе нейтралізувати негативну дію фарби, але ніяк не вплине на колір.
Склад:
 
Water, Butylene Glycol,Dipropylene Glycol, Glycerin, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Myristyl Alcohol, Steartrimonium Chloride, Hydrolyzed Keratin, Panthenol, Caprylyl Glycol, Laminaria Japonica Extract, Glycine Max (Soybean) Seed Extract, Glycine Max (Soybean) ) Seed Extract, Oryza Sativa (Rice) Extract, Solanum Melongena (Eggplant) Fruit Extract, Adansonia Digitata Leaf Extract, Solanum Melongena (Eggplant) Fruit Extract, Adansonia Digitata Leaf Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Seed Oil, Hydrolyzed Collagen, Hydrolyzed Wheat Protein, Elastin, Keratein Amino Acid, 1,2-Hexandiol, Fragrance, Yellow 4 (0.1%), Yellow 5 (0.1%).

Концентрована есенція для волосся Esthetic House CP-1 Keratin Concentrate Ampoule Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Концентрована есенція для волосся Esthetic House CP-1 Keratin Concentrate Ampoule в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Маска для волосся купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Маска для волосся и купити Концентрована есенція для волосся Esthetic House CP-1 Keratin Concentrate Ampoule в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Концентрована есенція для волосся Esthetic House CP-1 Keratin Concentrate Ampoule

Тип волосся усі типи, пошкоджені
Призначення відновлення
Категорія для жінок
Клас косметики міддл-маркет
Об `єм 80мл
Номер у упаковці, ПК 1
З'єднання Water, Butylene Glycol, Dipropylene Glycol, Glycerin, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Myristyl Alcohol, Steartrimonium Chloride, Hydrolyzed Keratin, Panthenol, Caprylyl Glycol, Laminaria Japonica Extract, Glycine Max (Soyyne , Sesamum Indicum (Sesame) Seed Extract, Oryza Sativa (Rice) Extract, Solanum Melongena (Eggplant) Fruit Extract, Adansonia Digitata Leaf Extract, Solanum Melongena (Eggplant) Fruit Extract, Adansonia Digitata Leaf Extract, G
Застосування Виберіть відповідний спосіб застосування залежно від стану волосся.

Якщо волосся не пошкоджене або пошкоджене несильно, і ви хочете використовувати есенцію для профілактики, нанесіть засіб на підсушені після миття локони і змийте через пару хвилин.
Країна-виробник товарів Корея
Дія швидко повертає локонам природний блиск, м'якість та пружність.
Особливості Допомагає при проблемах посіченості, тьмяності.

* Технічні характеристики Концентрована есенція для волосся Esthetic House CP-1 Keratin Concentrate Ampoule можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Концентрована есенція для волосся Esthetic House CP-1 Keratin Concentrate Ampoule

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →