Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Змішувач KitchenAid 5KHMB732EAC

Код товару: 340160
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: KitchenAid
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Змішувачі Змішувач KitchenAid 5KHMB732EAC

Міксер/Блендер KitchenAid 5KHMB732EAC - компактний і зручний у використанні бездротовий ручний міксер, оснащений потужним літій-іонним акумулятором, що перезаряджається, забезпечує оптимальний час роботи і продуктивність.

Ціна: 5934 грн
шт

Опис товару Змішувач KitchenAid 5KHMB732EAC

Міксер/Блендер KitchenAid 5KHMB732EAC - компактний і зручний у використанні бездротовий ручний міксер, оснащений потужним літій-іонним акумулятором, що перезаряджається, забезпечує оптимальний час роботи і продуктивність.
 
Відчувайте себе вільніше з бездротовим ручним міксером KitchenAid
Дайте волю своїй творчості, змішуйте тісто для тортів, безе або рідке тісто без обмежень у будь-якому місці.
 
Зробіть до 200 печива
За допомогою бездротового ручного міксера можна приготувати до 200 печива (cookies) на повному заряді. Зручна ергономічна конструкція не дає віночкам торкатися столу, коли ви відкладаєте міксер убік і ставите його на задню плоскучастина.
 
Вся сила, яку ви очікуєте
Литій-іонний (Li-ion) акумулятор, що перезаряджається, забезпечує оптимальний час роботи та продуктивність, заряджуючись від 0 до 100% за 2 години. Індикатор підкаже, коли час заряджати батарею.
 
Швидка зарядка заощадить час
Немає часу чекати? Без проблем. Вам не потрібно щоразу чекати повної зарядки. Швидкої зарядки протягом 10 хвилин буде достатньо для перемішування 1 порції бісквітного тесту.
 
Функція плавного пуску
Для бездротового ручного міксера ми продумали все. Функція плавного пуску запобігає розбризкуванню інгредієнтів через високу швидкість на старті. Таким чином, ви можете обережнозамісити олію або рідке тісто.
 
Від повільного перемішування до швидкого збивання
Ви можете перемішувати, змішувати і збивати будь-які інгредієнти - улюблені старі або новомодні з кулінарних шоу. Вибирайте із 7 рівнів швидкості: від повільного перемішування для великих інгредієнтів, середньої швидкості для збивання олії та цукру або високої швидкості для збивання яєчних білків.
 
Повна колекція бездротових пристроїв
Нова бездротова колекція KitchenAid включає подрібнювач, ручний блендер і ручний міксер. Кожен із них продається окремо, і ви можете вибрати відповідний колір.
 
Збиті вершки
Легко збивайте повітряні кремидля десертів, пирогів або пінних гарячих напоїв за допомогою бездротового ручного міксера Кітчен Ейд. Пам'ятайте, що густі вершки подвоюються в розмірі під час збивання, і для досягнення найкращих результатів ваші інгредієнти повинні залишатися холодними.
 
Приготуйте печиво за допомогою турбовінчиків
Зробіть швидко за допомогою віночків з нержавіючої сталі, які призначені для ретельного перемішування всіх інгредієнтів. Приготуйте найсмачніше печиво в найкоротші терміни, з хрусткою скоринкою і чарівно м'якою серединкою.
 
Коли закінчите, натисніть кнопку виштовхувача віночків і помістіть їх у посудомийну машину.
 
Творіть безшнура
Ваші рухи ніщо не обмежує. Акумуляторний ручний міксер легший та гнучкіший, ніж настільний, він ідеально підходить для всіх пекарів. Візьміть його, щоб змішувати та збивати, коли захочете, у своєму власному стилі.
 
Неперевершений сучасний дизайн
Яскраві кольори та чіткі лінії бездротового ручного міксера поєднують у собі більш ніж 100-річний досвід розробки KitchenAid із сучасним зовнішнім виглядом.
 
Чому б не отримати відповідний набір у вашому улюбленому кольорі? У колекцію Cordless Collection також входять подрібнювач та ручний блендер, кожен з яких продається окремо.

Змішувач KitchenAid 5KHMB732EAC Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Змішувач KitchenAid 5KHMB732EAC в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Змішувачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Змішувачі и купити Змішувач KitchenAid 5KHMB732EAC в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Змішувач KitchenAid 5KHMB732EAC

Тип змішувача Ручной
Потік швидкостей 7
Потужність (BT) Аккумулятор
КОНТРОЛЬ Электромеханическое
Форсунки Венчики для взбивания
Венчики "Turbo"
Матеріал корпусу Пластик
Матеріал підводної частини Металл
додаткова інформація Подсветка дисплея
Защита от перегрева
Защита от случайного выпадения насадок
Индикатор заряда элементов питания
Забарвлення Кремовый
Вага 0.95 кг
Розміри (SHHHHV) 9 х 19.2 х 29.7 см

* Технічні характеристики Змішувач KitchenAid 5KHMB732EAC можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Змішувач KitchenAid 5KHMB732EAC

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на KitchenAid 5KHMB732EAC

Код товару: 332121
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 332122
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 346667
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →