Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Змішувач KitchenAid 5KHBV83EDG

Код товару: 360126
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: KitchenAid
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Змішувачі Змішувач KitchenAid 5KHBV83EDG

Готуйте соуси, супи, десерти протягом кількох секунд за допомогою ручного занурювального блендера KitchenAid 5KHBV83E! Віночок та подрібнювач входять у комплект. Чаша блендера 1 л з кришкою та ручкою. Ефективний ніж із нержавіючої сталі. Насадка для захисту покриття посуду. Регулювання швидкостей. Ніж із 4 лезами зі сталі.

Ціна: 7611 грн
шт

Опис товару Змішувач KitchenAid 5KHBV83EDG

 Контролюйте текстуру

 
Керуйте швидкістю одним пальцем, чим сильніше натискання - тим вище оберти. Створюйте текстуру страв із великими шматочками або перетворюйте інгредієнти на ніжне однорідне пюре.
 
Удосконалюйте рецепти
 
Конструкція ножа з 4 лезами з нержавіючої сталі дозволяє ефективно та швидко дійти до бажаного результату. Змішуйте густі соуси і навіть шоколадний мус, для цього не потрібно багато сил і часу.
 
Відчуйте натхнення
 
Готуйте все, що любите - дитяче харчування, крем-суп, незвичайні коктейлі. Тепер для всього є зручний і швидкий інструмент, занурювальний блендер KitchenAid 5KHBV83EOB завжди буде увас під рукою.
 
Компактний подрібнювач
 
Блендер KitchenAid, сірий вугілля, 5KHBV83EOB виконає всю роботу за вас, зробіть свіже песто або швидко шаткуйте овочі. Насадка-подрібнювач включає зручну ємність і ніж.
 
До мобільності та комфорту легко звикнути, вам не захочеться випускати цей прилад із рук.
 
Без подряпин
 
Вдягніть насадку для захисту покриття посуду, щоб не подряпати її, та користуйтеся ручним блендером у будь-якій відповідній ємності. Готуйте ви томатний суп у каструлі або випробовуєте новий рецепт у глеку, насадка для змішування дозволить з легкістю здійснити ваш задум.

Змішувач KitchenAid 5KHBV83EDG Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Змішувач KitchenAid 5KHBV83EDG в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Змішувачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Змішувачі и купити Змішувач KitchenAid 5KHBV83EDG в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Змішувач KitchenAid 5KHBV83EDG

Тип блендера Погружной
Потік швидкостей 1 шт
Потужність (BT) 180 Вт
КОНТРОЛЬ Механическое
Форсунки венчик, измельчитель, кувшин для измельчения объемом 1000 мл с крышкой, насадка для зачистки антипригарного покрытия
Імпульсний режим Есть
Матеріал корпусу Пластик
Матеріал підводної частини Нержавеющая сталь
Шнур 1.2 м
Забарвлення Черный
Вага 0,935 кг
Розміри (SHHHHV) 414 х 90,5 х 63,5 мм

* Технічні характеристики Змішувач KitchenAid 5KHBV83EDG можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Змішувач KitchenAid 5KHBV83EDG

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на KitchenAid 5KHBV83EDG

Код товару: 252109
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 252125
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 340125
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →