Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Манеж Kinderkraft Sofi (KKLSOFIGRY0000)

Код товару: 160913
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Kinderkraft
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Манежці Манеж Kinderkraft Sofi (KKLSOFIGRY0000)

Дитяче ліжечко-манеж Kinderkraft Sofi є функціональним ліжечком для дому та подорожей. Вона поєднує в собі 4 функції: дитяче ліжечко, гойдалка, манеж, туристичне ліжечко. Завдяки можливості розміщення матраца на 2 рівнях, вона може використовуватись дітьми невдовзі після народження та до 3 років.

Ціна: 8299 грн
шт

Опис товару Манеж Kinderkraft Sofi (KKLSOFIGRY0000)

 Ліжко-манеж Kinderkraft Sofi (KKLSOFIGRY0000) легко складати та розкривати. Завдяки інноваційному дизайну та сучасним рішенням Ви можете розкласти та скласти Sofi за дуже короткий час, не використовуючи жодних інструментів. Достатньо двох рухів, щоб розгорнути хитаються полозья і перетворити ліжечко в гойдалку. Щоб перетворити ліжечко в манеж просто відстебніть матрац і помістіть його на нижній рівень, Знімна сітчаста перегородка може служити окремим входом для дитини. Два запобіжники утримують верхній рівень матраца у стійкому положенні: застібка та блискавка. Бічні частини ліжечка частково зроблені з сітки, що забезпечує правильну циркуляцію повітря та дозволяє дитиніперебувати у полі зору батьків. Матрац має бавовняне покриття, яке легко знімати та прати при забрудненні.

Після складання ліжечко займає мало місця і поміщається в дорожню сумку, що входить до комплекту. Нижній рівень ліжечка захищений від підлоги гумовими прокладками, призначеними для захисту дитини від холоду, а підлога – від подряпин. Верхній край ліжечка виготовлений із легкого алюмінію. Чохол наматрацника виконаний з бавовни і може бути випраний у пральній машині. А завдяки металевим ніжкам ліжечко стійке навіть під час гри.
 

Манеж Kinderkraft Sofi (KKLSOFIGRY0000) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Манеж Kinderkraft Sofi (KKLSOFIGRY0000) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Манежці купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Манежці и купити Манеж Kinderkraft Sofi (KKLSOFIGRY0000) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Манеж Kinderkraft Sofi (KKLSOFIGRY0000)

Тип Ліжко-манеж
Особливості Бічна кишеня
Матрац у комплекті
Сертифіковано за стандартами ЄС: EN 716-1: 2017 та EN 12227: 2010
Кількість нижчих рівнів 2
Індикація складання Є
Вік 0+
Матеріал Алюміній, бавовна, метал
Розміри Розміри у складеному стані 97x63x14 см
Розміри у розкладеному стані 107x63x71 см
Вага 8,7 кг
Забарвлення Сірий

* Технічні характеристики Манеж Kinderkraft Sofi (KKLSOFIGRY0000) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Манеж Kinderkraft Sofi (KKLSOFIGRY0000)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Kinderkraft Sofi (KKLSOFIGRY0000)

Код товару: 177105
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 355979
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 355978
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →