Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Стільчик для годування Kinderkraft Sienna Pink (KKKSIENPNK0000)

Код товару: 209473
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Kinderkraft
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Стільці для годування Стільчик для годування Kinderkraft Sienna Pink (KKKSIENPNK0000)

Тип: Стільчик для годування
Вік: Від 6 місяців
Матеріал: дерево, пластик
Нахил спинки: Є
Вага: 4,7 кг
Розмір: 43,5 x 35,5 x 31,5 см
Колір рожевий

Ціна: 3913 грн
шт

Опис товару Стільчик для годування Kinderkraft Sienna Pink (KKKSIENPNK0000)

Kinderkraft Sienna - це стільчик для годування 2-в-1, який росте разом із дитиною. Він служить одночасно стільчиком для годування та стільчиком меншого розміру для дітей старшого віку (до 20 кг). Він ідеально підходить для першого прийому їжі за обіднім столом – будь-які розлиті залишки їжі легко прибрати, а зручна підставка для ніг допоможе вашій дитині сидіти у правильному положенні під час їжі. Очищення дуже просте завдяки знімному піддону та пластиковому сидінню. SIENNA оснащена знімним п'ятиточковим ременем безпеки та ковзками на ногах, що не ковзають. Дитячий стільчик можна легко винести в садок або на терасу. Це продукт на довгі роки!

П'ятиточковий ремінь безпеки, якийрегулюється, щоб ви могли легко пристосувати його до зростання вашої дитини. Знімний лоток діє також як бар'єр, що забезпечує додатковий захист вашої дитини. Міцна конструкція і матеріали роблять виріб надзвичайно міцним. Широке та глибоке сидіння зручне як для маленьких, так і для старших дітей. Піднос легко знімається та очищається під проточною водою. Решту крісла можна протерти вологою ганчіркою. Ручка для перенесення на спинці допоможе вам переміщати дитячий стільчик. Відносно легка конструкція дозволяє вільно переміщати стілець із кухні ввітальню. Зручна підставка для ніг дозволяє вашій дитині зберігати правильну поставу. 2-в-1 - стільчик SIENNA можна використовувати як стільці для годування та як стільці для старших дітей. Все, що вам потрібно зробити, це відгвинтити ніжки і зняти піддон, і сидіння готове для старшої дитини!

Стільчик для годування Kinderkraft Sienna Pink (KKKSIENPNK0000) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Стільчик для годування Kinderkraft Sienna Pink (KKKSIENPNK0000) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Стільці для годування купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Стільці для годування и купити Стільчик для годування Kinderkraft Sienna Pink (KKKSIENPNK0000) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Стільчик для годування Kinderkraft Sienna Pink (KKKSIENPNK0000)

Тип Стільчик для годування
Половина дитини Для дівчинки
Матеріал Дерево, пластик
Задня спина Є
Колеса Ні
Розміри та вага 43,5 x 35,5 x 31,5 см, 4,7 кг
Забарвлення Рожевий

* Технічні характеристики Стільчик для годування Kinderkraft Sienna Pink (KKKSIENPNK0000) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Стільчик для годування Kinderkraft Sienna Pink (KKKSIENPNK0000)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Kinderkraft Sienna Pink (KKKSIENPNK0000)

Код товару: 222941
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 236510
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 236511
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →